Gå videre til innhold
Telenors nye WiFi ruter.
Telenors nye WiFi ruter.

Pressemelding -

Prestisje-pris til Telenors WiFi-utstyr

(Fornebu, 26. mars 2019) Telenors Snøhetta-designede utstyr for WiFi er tildelt den prestisjetunge Red Dot Award, i kategorien produktdesign.

Ifølge kunngjøringen fra Red Dot har juryen for tildelingen bemerket at Telenors utstyr har et «enestående» design.

– Dette er vi utrolig stolte av. Målet med utstyret er å få god trådløs dekning i hjemmet, og det avhenger mye av hvordan det blir plassert i hjemmet. Det har derfor vært viktig å designe utstyr som kundene ønsker å ha stående fremme i stuen, sier Camilla Amundsen, leder for bredbånd og TV i Telenor.

Telenor lanserte i februar en kraftig WiFi Ruter, og innen kort blir en ny WiFi Forsterker også tilgjengelige for kundene. Alt utstyret er designet av Snøhetta.

– Det faktum at produktet var i stand til å tilfredsstille juryens kriterier, vitner om kvaliteten til det prisvinnende designet. Prisvinnerne bemerker seg ved å tilføre nøkkeltrender og viser hvilken retning designbransjen kan bevege seg mot i fremtiden, sier Peter Zec, grunnlegger og administrerende direktør i Red Dot.

Om Red Dot:
Med over 18.000 innleveringer er Red Dot Award en av de største designkonkurransene i verden. Prisen ble for første gang utdelt i 1955 og tildeles årlig. Ytterligere informasjon: www.red-dot.org

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: mli@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no