Gå videre til innhold
Kjersti (34) utvalgt av Telenor

Pressemelding -

Kjersti (34) utvalgt av Telenor

(Fredrikstad, 4. april 2014) I forbindelse med åpningen av 77 nye butikker i Norge, har Telenor satt sammen et panel med landets mest avanserte mobilbrukere. I Østfold er den utvalgte 34 år gamle Kjersti Andersen Kylander.

Andersen Kylander fikk også æren av å åpne den splitter nye Telenorbutikken på Torvbyen Kjøpesenter i Fredrikstad sammen med administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen.

– Det er kjempespennende å få være med på dette prosjektet. Utviklingen av fremtidens mobiltjenester er noe jeg selvfølgelig er interessert i, sier Andersen Kylander, som ser frem til den videre dialogen med Telenor.

Den avanserte mobilkunden fra Østfold er invitert til en innovasjonsdag på Telenors hovedkontor på Fornebu sammen med åtte andre mobilkunder fra hele Norge. Her vil hun delta i samtaler med Telenors eksperter om fremtidens mobiltjenester.

Bruker telefonen til alt
Andersen Kylander kan med rette kalles en avansert mobilkunde. Hun er faktisk en av de med høyest forbruk av data i hele Østfold, og forteller at hun har med seg telefonen nesten hele dagen.

– Jeg sender 400-500 tekstmeldinger i måneden og snakker flere timer i telefonen hver dag. Jeg bruker også internett på telefonen til informasjonshenting og har et par spill som jeg morer meg med innimellom, sier hun.

Kjersti Andersen Kylander tror flere bruker telefonen som verktøy til mer hverdagslige ting. Enten ved hjelp av applikasjoner, eller ved å benytte seg av enkle verktøy som ligger i funksjonene til selve telefonen.

– Jeg bruker for eksempel telefonen til mail, kalender, varslinger, vekkeklokke, notater, bilder av viktig informasjon osv. Uten telefon stopper min verden opp, for den er et utrolig godt hjelpemiddel for meg, sier hun.

Berit Svendsen synes det er spennende å høre hva superbrukere som Johansen tenker om fremtidens mobiltjenester.

– Selv om vi har tjenesteutviklere og ingeniører i toppklasse, så er det alltid nyttig å snakke med kundene. Vi jobber kontinuerlig med spørsmål om hva kan vi bli bedre på, og hva kundene ønsker, sier Svendsen.

Avansert bruk krever avanserte butikker
Telenor ser en klar fordel med å komme tett på kunden i butikk i stedet for at all kundekontakt skjer over nettet.  Svendsen forteller at avanserte tjenester og smart mobilbruk gjør at flere ønsker butikker som tar kundene på alvor.

– Internett gir gode muligheter for selvbetjening og hjelp, men kundene ønsker i tillegg å sjekke ut nye modeller, få personlig hjelp til hvilket abonnement de trenger og hva slags mobil som passer best til eget forbruk. Det er faktisk flest avanserte kunder som benytter seg av mulighetene for råd og veiledning i butikk, sier Berit Svendsen.

Svendsen mener at butikkene inviterer til utforskning og lek.

– Butikken er også et sted for relasjoner med eksisterende og potensielle kunder. Det nye konseptet tar kundenes behov på alvor, og det skal være et rom for noe mer enn salg. Alle modellene er koblet til nettet og kundene skal kunne erfare hvordan produktene og tjenestene virker allerede mens man er i butikk. Telenorbutikken skal være et rom for utforskning og lek med det nyeste innen mobilteknologi og god kunderådgivning, sier Svendsen.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Informasjonssjef i Telenor, Anders Krokan, tlf. 952 09 037 eller mail:
anders.krokan@telenor.com

Emner

Tags


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Pressekontakt

Anders Krokan

Anders Krokan

Kommunikasjonssjef Områder: Mobil 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no