Følg Telenor Norge

Feil på Telenors tjenester

Pressemelding   •   mai 03, 2015 21:12 CEST

(Fornebu 3. mai 2015) Telenor har for tiden problemer med et kjøleanlegg. Telenor og leverandør jobber med saken.

Kjøleanlegget er i gang igjen, men på grunn av noe forhøyet temperatur har Telenor problemer med enkelte driftstjenester og noen tjenester for kundene.

Tjenester som ikke fungerer optimalt i kveld er blant annet Bank-id på mobil, samt geopisisjoneringsløsning for taxi og politi. Politiet opplyser at oppringing til deres fellesnummer 02800 kan havne i et annet politidistrikt enn det innringer ønsker kontakt med. Publikum anbefales derfor å ringe direkte til politidistriktet de ønsker kontakt med inntil feilen er utbedret.

Nødnummer er ikke berørt av feilen.

- Vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder i kveld, sier kommunikasjonsdirektør Torild Uribarri i Telenor Norge. Telenor følger situasjonen nøye, og vi kommer tilbake med mer informasjon.

For ytterligere informasjon:
Telenors pressetelefon 800 80 900

Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.