Gå videre til innhold
Camilla Amundsen ny leder i Talkmore

Pressemelding -

Camilla Amundsen ny leder i Talkmore

(Fornebu, 17. desember 2015) Camilla Amundsen tar over ledelsen i Talkmore etter Lars Christian Iuel.

– Jeg ser virkelig frem til å ta over som leder for Talkmore. Her er det en meget dyktig gjeng som lever og ånder for å tilby gode og enkle løsninger til kunder som ønsker Telenor-dekning til lave priser, samtidig som vi har den beste servicen. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Camilla Amundsen.

Amundsen har vært i selskapet i snart et år, og før dette jobbet hun i Telenor Norges strategiavdeling.

Endring i Talkmore
Lars Christian Iuel har tidligere vært CEO i Telenor Pakistan. Han begynner nå i Telenor Norges mobildivisjon der han skal jobbe med strategiske prosjekter. Han har ledet Talkmore i cirka halvannet år.

I løpet av 2015 har Talkmore økt kundeantallet med 20 prosent og omsetningen med 16-17 prosent. Selskapet har gjennomgått en transformasjonsprosess fra en typisk gründer-virksomhet til et mer profesjonelt selskap.

– Jeg er blitt oppriktig glad i Talkmore-gjengen, og er imponert over hvor godt de leverer. Med Camilla som leder er jeg sikker på at den positive utviklingen vil fortsette, sier Lars Christian Iuel.

La det svinge

– Etter å ha ledet Telenors satsning i Pakistan, fikk Lars Christian oppgaven med å bygge Talkmore enda sterkere. Siste året har han hatt med seg Camilla i dette arbeidet, og de to har virkelig fått det til å svinge i selskapet. Jeg er meget fornøyd med at Camilla skal videreføre dette arbeidet, sier leder for mobildivisjonen i Telenor Norge og styreleder i Talkmore, Bjørn Ivar Moen.

Camilla Amundsen er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Hun har 10 års erfaring fra Accenture Management Consulting. Hun har også vært flere år i Lyse – både i Altibox-ledelsen og som administrerende direktør i deres IT-selskap.

Se bilder nederst under relatert.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, anders.krokan@telenor.com 

Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har 4000 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no