Gå videre til innhold
Priset for årets nyhetsrom

Nyhet -

Priset for årets nyhetsrom

(Fornebu, 10. desember) Telenor Norges pressesider vant sin klasse i kåringen av landets beste nettsteder for mediene.

Telenors nye pressesider (disse sidene) ble lansert i fjor og gir besøkende full oversikt over Telenor Norges mange aktiviteter i alle av Telenors digitale kanaler. Dermed blir det enkelt og oversiktlig for journalister og andre å følge Telenor Norge.

– Vårt nyhetsrom skal speile Telenors operasjoner i Norge og gjøre våre historier kjent og vår digitale tilstedeværelse lett tilgjengelig for presse og andre interesserte. Gjennom våre pressesider kan publikum følge med på stort og smått fra Telenors mangfoldige hverdag, enten det er veksten i 4G, smarttelefon-tips til kundene på Facebook eller et morsomt bilde på Instagram, forteller Roald Orheim i kommunikasjonsavdelingen i Telenor Norge.

Fornøyd jury
Det er nettopp evnen til å formidle gode historier basert på et mangfold av kilder som gjorde at Mynewsdesk, som har laget publiseringsplattformen, kåret Telenor til «årets nyhetsrom» da nettstedet gjorde opp status for året. Telenor var nominert i klassen for store bedrifter (over 100 ansatte) og konkurrerte mot Norwegian, KLP, Elkjøp Norge og If Skadeforsikring.

I juryens begrunnelse heter det blant at «Telenor har forstått sin rolle og hvordan de skal forholde seg til brukere. De publiserer gode tekster med ekspertkilder og -sitater, samt interessant statistikk og grafikk. De er også gode på å engasjere, være proaktive og tilgjengelige i sosiale medier.»

På sidene får du en jevnlig oppdatering av hvordan Telenor kommuniserer med omverden, tilgang på pressemeldinger, nyhetsmeldinger og ikke minst tilgang til Telenor på sosiale medier.

Andre år på rad
– Siden vi fikk dette verktøyet i fjor har hyppigheten på meldinger vi sender ut økt, vi har flere som følger vårt nyhetsrom for å få med seg det siste fra Telenor, og mangfoldet av saker og kanaler gjør det til en lærerik og interessant opplevelse å følge Telenor, mener Orheim.

Da kommunikasjonsavdelingen i Telenor Norge tok i bruk nyhetsrommet i fjor, vant de den tilsvarende konkurransen i kategorien «årets nykommer».

– Vi er stolte over å ha vunnet to år på rad. Vi legger ned mye tid og ressurser i å fremstå med et seriøst og variert tilbud på tekst, illustrasjoner og video. Det er stas at dette legges merke til, sier Orheim.

Se video:

Les om de andre vinnerne her

Emner

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no