Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: ​Telenor røper 5G-planer

Nyhet -

Presseinvitasjon: ​Telenor røper 5G-planer

Telenor har testet 5G siden 2017, og mars i år åpnet vi 5G-nettet nasjonalt. Nå skal lærdommen fra all eksperimenteringen komme kundene til gode. Vi har rigget til 5G-fabrikken vår og gleder oss til å dele utbyggingsplaner og annet nytt.

Når: Fredag 23. oktober, kl. 10.00-11.00

Hvor: Telenors hovedkontor på Fornebu, bygning E, The Hub (midtbygget) eller via skjerm. Link til streaming fås etter påmeldelse.

Arrangementet er kun åpent for journalister. Påmelding innen torsdag kl. 16.00 til anders.krokan@telenor.com

Deltakere fra Telenor Norge:
Administrerende direktør Petter-Børre Furberg
Teknologidirektør Ingeborg Øfsthus
Mobildirektør Ric Brown

Det blir lett bevertning og tung utrulling.

Smittevern
Telenor sørger for at arrangementet gjennomføres i tråd med myndighetenes råd og tiltak i forbindelse med koronasituasjonen. Det er begrensning på antall deltakere.

Telenor praktiserer fortsatt tometers avstand mellom kolleger og gjester i arbeidssoner og møterom som følge av gjeldende smittevernregler.

Vi har:

  • Plassbegrensning
  • Forsterket renhold
  • Fokus på informasjon rundt håndvask og avstand
  • Parkering for gjester i P1 for å unngå belastning på kollektivtrafikk
  • Begrensning på én person per heis

Emner

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef Områder: Mobil 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no