Følg Telenor Norge

Bare surfeabonnement fra Telenor

Nyhet   •   mai 05, 2015 11:58 CEST

(Fornebu, 5. mai 2015) Mobilvanene har endret seg, og så godt som alle mobiltelefoner som nå selges er smarttelefoner. Telenor tilpasser seg mobilfremtiden idet djuice, Talkmore og Telenor fra i dag bare har abonnement med data i nysalg.

– Kunder som skal kjøpe abonnement, får nå et enklere og mer innholdsrikt tilbud. Vi satser nå kun på abonnement med data inkludert idet vi sanerer noen abonnement og fyller mer data i andre, sier Bjørn Ivar Moen, leder for Telenors mobilvirksomhet.

– Våre kunder som surfer med mobilen, har 12-doblet databruken sin de siste fire årene. Vi endrer nå for på en bedre måte å tilpasse tilbudet vårt til mobilutviklingen, sier Moen. Han trekker fram at noen abonnement får mer data inkludert, og at nye kunder får en enklere og mer datafyldig abonnements-meny å velge ut fra. Telenors ungdomsabonnement – U21 – blir nå mer datarike.

Telenors kunder som i dag har abonnement uten data, kan beholde disse.

– Vi ser at noen fortsatt vegrer seg for å surfe med mobilen fordi de tror det koster for mye. Men vi har rimelige abonnement for de som ønsker å surfe litt, middels eller mye. Og i tillegg har vi gode kontroll-tjenester, sier Moen.

Les mer om abonnement på telenor.no

Les mer om abonnement på djuice.no