Gå videre til innhold
Mobileventyret startet for 50 år siden

Bilde -

Mobileventyret startet for 50 år siden

Konsernsjef Sigve Brekke og Norgessjef Berit Svendsen kunne torsdag 1. desember invitere til markering av at det er 50 år siden mobiltelefonen kom til Norge. De hadde begge gode minner fra mobilens barndom.
  • Lisens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-lisens, bevarer du din opphavsrett, men tillater andre personer å kopiere og spre ditt verk forutsatt at de navngir deg som opphavsperson. Du tillater andre å kopiere, distribuere, vise, skrive ut og fremføre verket/frembringelsen, samt å lage bearbeidelser basert på dette.
  • Kreditering: Martin Fjellanger/Telenor
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 6016 x 3393, 2.79 MB
Last ned

Relaterte nyheter

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no