Følg Telenor Norge

Telenor lanserer Alltid På Nett-garanti til alle bredbåndskunder

Pressemelding   •   okt 05, 2015 06:30 CEST

(Fornebu, 5. oktober) Telenor lanserer som landets eneste bredbåndsleverandør Alltid På Nett-garanti. Garantien gir kundene gratis datapakker og kompensasjon dersom nettet skulle falle ut.

Bredbånd og nettilgang er i dag en sentral del av folks hverdag, og med den nye Alltid På Nett-garantien strekker Telenor seg enda lengre for å ta kundenes behov og forventninger på alvor.

Telenor investerer over 4 milliarder årlig til oppgradering og utbygging av infrastruktur i hele landet, noe som gir et raskere, sikrere og mer stabilt nett og dermed bedre bredbånd til kundene. Hvis uhell likevel oppstår, vil Telenor nå tilby gratis mobile datapakker for å sikre at kunden alltid kommer seg på nett, og i tillegg refundere halve månedsavgiften på bredbåndet.

For Telenor er Alltid På Nett-garantien en naturlig satsning for å tilby kundene det mest stabile bredbåndet:

– Telenor-kundene skal kunne stole på bredbåndet sitt. For oss er det avgjørende å levere et stabilt og godt bredbånd i hele landet, og vi forplikter oss til dette ved å lansere Alltid På Nett-garanti til alle med Telenor bredbånd. Skulle noe uforutsett oppstå og du ikke kommer på nett gir vi deg en mobil datapakke som du kan bruke til problemet er løst, og i tillegg en økonomisk kompensasjon, sier Birgit Bjørnsen, markedsdirektør i Telenors bredbåndsavdeling.

Telenor er landets største bredbåndsleverandør. Den kontinuerlige oppgraderingen og utbyggingen av blant annet fiber til nabolagspunkter, gjør at vi nå kan tilby høyhastighets internett gjennom kobberaksessen til flere hundre tusen norske hjem. Dette gjør Telenor til den bredbåndsaktøren som kan tilby høyhastighetsnett til flest husstander i Norge.

Fakta om Alltid På Nett-garanti
• Er du ikke på nett med bredbåndet ditt, meld fra til kundeservice og vi refunderer vi en halv månedsavgift på neste faktura
• Kommer du fortsatt ikke på nett etter å ha meldt feil, får du en gratis datapakke på ditt Telenor mobilabonnement, så du kommer på nett umiddelbart (15GB/5 dager varighet).
• Garantien gjelder alle private bredbåndsabonnement fra Telenor, inkludert ADSL/VDSL og Fiber (gjelder ikke Canal Digital eller andre merkevarer)
• Du må ha et mobilabonnement fra Telenor (privat/bedrift) i husstanden for å få datapakke.
• Vår garanti gjelder ved feil som medfører at du ikke kommer på nett med bredbåndet. Ved naturskader, lyn og torden samt ekstremvær, vil kunden få gratis datapakker men ikke refusjon. Ved varslet arbeid eller feil på ditt eget utstyr gjelder ikke garantien
• Les mer om Alltid På Nett-garantien

For mer informasjon, kontakt:
Tormod Sandstø, informasjonssjef bredbånd
Tlf: 909 43 215 / tormod.sandsto@telenor.com

Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.