Gå videre til innhold

Pressemelding -

Seier gir mer data til kundene

(Fornebu 6. juli 2017) Snart sparkes fotball-EM for kvinner i gang i Nederland. Suksess for Ada Hegerberg og co, betyr ekstra datapakker til Telenors mobilkunder.

16. juli spiller Norge sin første EM-kamp mot vertsnasjonen Nederland. De øvrige kampene i innledningsgruppa er mot Belgia og Danmark. Dersom Norge blir blant de to beste i gruppa, går de videre. En slik utvikling gir mange seire.

Ada Hegerberg og kaptein Maren Mjelde kan med suksess i EM bidra til at Telenors mobilkunder får ekstra datapakker i sommer.

For hver norske seier, gir Telenor kundene en datapakke på 1GB. Opplegget er det samme som i vinter da medaljer til alpinistene ga datadryss til kundene. Da ble over 200.000 datapakker aktivert av 35.000 kunder gjennom Mitt Telenor-appen.

På nett hvor de enn ferdes

Sommerferien står for døra, og datatrafikken vokser kraftig i sommermåneden. Med fri roaming i EU og EØS, forventer Telenor en rekordsommer i databruk.

– Vi ser at kundene etterspør stadig mer datakapasitet. Kundene vil være på nett hvor enn de ferdes, og de vil ha tilgang på tv-tjenester utenfor den tradisjonelle fjernsynskroken hjemme. Vi vil derfor påskjønne kundene våre med mer data slik at de får se tv-sendingene via nettbrett eller mobiltelfon, enten de befinner seg i Norge eller utlandet, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobilvirksomheten i Telenor Norge.

Moen legger til at denne måten å påskjønne kundene med data for norske seire, er en tydelig del av Telenors sponsorstrategi.

– Vi ønsker å integrere sponsorater i markedskampanjer som er relevant for tjenester vi leverer hver dag.

Kåret til Norges raskeste nett

Datatrafikken i Telenors mobilnett har vokst kraftig de siste årene, og Telenor investerer årlig milliardsummer for å bygge et nett som tilfredsstiller kundenes forventninger. Denne uka ble Telenors mobilnett kåret til Norges raskeste i Ooklas speedtest.

– Dette er den beste attesten mobilnettet vårt kunne ha fått, og utmerkelsen trygger både kundene og oss i Telenor på at vårt store mobilløft har effekt. Samtidig gir dette forventninger hos kundene til at de skal kunne bruke mobilnettet til blant annet å se fotball, uansett hvor de befinner seg, sier Bjørn Ivar Moen.

Norske EM-seire Nederland belønnes med 1GB til kundenes mobilkonto, forteller Bjørn Ivar Moen, leder for mobilvirksomheten i Telenor Norge.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge

Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner


Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no