Følg Telenor Norge

Aksel viste muskler hos Telenor

Nyhet   •   okt 14, 2013 09:22 CEST

(Fornebu 14. oktober 2013) Aksel Lund Svindal og de andre alpinistene er snart klar for verdenscup-åpning. Finpussen av formen la de til Telenor Fornebu.
26. oktober starter verdenscup-sirkuset i alpint i Sölden i Østerrike. Det norske landslaget har de siste ukene finpusset formen i vinterfjellene i Chile. Nylig hjemkommet fra Sør-Amerika stilte gutta til finpussing av formen i treningssenteret hos hovedsponsor Telenor.

Gir litt tilbake
- Dette var en fin anledning for oss til å gi litt tilbake til hovedsponsoren vår, sier sportssjef Klaus Ryste i alpint i Skiforbundet om formiddagsøkta i Telenors lokaler.
Telenor og alpinlandslaget har samarbeidet siden 2005. I sommer inngikk partene en ny avtale som strekker seg til etter OL i 2018.
- Det betyr at vi har kontroll på økonomien og kan videreføre satsingen, sier Ryste om avtalen.

Lever av å prestere
Sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor forteller at en treningsøkt for Telenor er blitt en tradisjon foran sesongstarten for alpinistene.

- I år valgte vi å la tilbudet gå til alle de som trener på vårt nye treningssenter på Fornebu. Selv om vi driver noe så vidt forskjellig som telekom og idrett, er det mye som forener oss også. Ikke minst å en utpreget vinnerkultur, og å leve med prestasjonskrav. Derfor er vi glade for at alpinistene bruker tid sammen med oss, sier Svendsen.