Gå videre til innhold

Pressemelding -

Telenor tilbyr app-betaling

(Fornebu 30. november 2016) Glem lange KID-numre. Nå tilbyr Telenor kundene å betale faktura via Mitt Telenor-appen. Dette til glede for én million kunder som allerede bruker appen.

En rekke nye funksjoner rundt betalings- og fakturaspørsmål er med på å gjøre Mitt Telenor- appen mer nyttig for kundene. Det er samtidig et svar til de som forventer at Telenor legger opp til gode digitale løsninger.

– Kundene våre gir oss tilbakemelding på at de ønsker å betale fakturaene sine digitalt. Gjennom brukertester og dialog med kundene er vi sikre på at vi nå lanserer en løsning det vil bli satt stor pris på. Hvor trendy og tidsbesparende er det ikke bare å gå inn i appen og betale faktura ved noen få skjermberøringer, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobildivisjonen i Telenor Norge.

Enklere å kontrollere og å betale
Moen påpeker at utviklingen innen elektronisk betaling nå går svært raskt.

– Ambisjonen vår er ikke å ta opp kampen med alle som tilbyr slike tjenester, men snarere å sikre at vi selv leverer tjenester som kundene ønsker at vi som mobiloperatør skal komme med, sier han.

En viktig fordel med denne løsningen sammenlignet med tilsvarende løsning fra bankene er at den er tilgjengelig for alle Telenors kunder ettersom den ikke er knyttet til et produkt fra en spesifikk bank.

Kundens digitale førstevalg
– Telenor skal gjøre hverdagen til kundene enklere gjennom å levere gode digitale tjenester. Betaling via Mitt Telenor-appen er et viktig steg på veien. Nå blir det mye enklere for kundene å kontrollere og betale fakturaen med smarttelefonen. Digital betjening blir bedre enn det vi tilbyr fra kundeservice i dag fordi den blir lettere tilgjengelig, inneholder mer oversiktlig informasjon, og det blir enkelt å betale, sier Bjørn Ivar Moen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Per Aril Meling, informasjonssjef Telenor Norge, telefon 905 15 800, epost: per-aril.meling@telenor.com

Emner


Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har 4000 medarbeidere fordelt på 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no