Følg Telenor Norge

Telenor styrker bredbånd- og TV-satsingen

Pressemelding   •   des 15, 2015 14:00 CET

(Fornebu, 15. desember 2015) Telenor Norge samler alle produkter og tjenester for fast bredbånd og TV i én ny kraftfull divisjon. Endringen skal sikre kundene bedre tjenester og raskere utbygging av bredbånd.

Telenor Norges arbeid med modernisering og forenkling av tjenester for fastnettsvirksomheten fortsetter. Denne endringen er en del av moderniseringsløpet for fastnettområdet.

– Denne sammenslåingen er viktig, og vi har en stor jobb foran oss. Vi vil fortsette å investere milliardbeløp i vår infrastruktur for å sørge for Internett og TV til alle. På den måten skal vi gi nordmenn den digitale framtiden de ønsker seg, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Birgit Bjørnsen inn i ledelsen i Telenor Norge
Den nye divisjonen får ansvar for alle bredbånd- og TV-tjenester under merkevarene Canal Digital Kabel-TV og Telenor.

– Ved å samle alle ressurser i en divisjon vil vi få et mer konkurransedyktig tilbud og kunne bygge ut vårt bredbånd- og TV-tilbud raskere og mer effektivt enn før, sier Birgit Bjørnsen, nyutnevnt direktør for fastnett og TV i Telenor Norge.

Birgit Bjørnsen har vært ansatt i Telenor siden 2000. Hun kommer fra stillingen som markedsdirektør for bredbånd og fasttelefoni, og har hatt ulike leder- og direktørstillinger innenfor salg, marked og produkt i mobil- og fastnettdivisjonene. Bjørnsen er utdannet Siviløkonom fra BI og har ledererfaring fra ulike stillinger i Saga Petroleum før hun kom til Telenor. Hun går fra nyttår inn i ledelsen i Telenor Norge.

Ingen bemanningsreduksjon
Omorganiseringen omfatter vel 570 ansatte og vil ikke medføre en bemanningsreduksjon.
Den nye organisasjonen trer i kraft 1. januar 2016.

Se høyoppløselige bilder under relatert nederst

Les mer om CDK her
Les mer om Telenor her

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Torild Uribarri, kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge,
Mobil: 911 55 381, e-post: torild.uribarri@telenor.com

Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har 4000 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.