Gå videre til innhold
Telenor overtar Telekiosken

Pressemelding -

Telenor overtar Telekiosken

(Fornebu, 26. juni 2013) Kjedehuset og Telenor har i dag undertegnet en avtale om at Telenor overtar Telekiosken. Med dette grepet skal kundene tilbys unik service, solid kompetanse og gode tilbud i en landsdekkende kjede av Telenor-butikker.

Telenor har i dag seks egne butikker, men har lenge ønsket å øke antallet. Etter overtakelsen av Telekiosken blir det Telenor-butikker i alle deler av landet. Kioskene vil bli ombygd til Telenor-butikker.

- Dagens mobilkunder er gjerne innom flere kanaler i samme kjøpsprosess, og vi ser at mange sjekker telenor.no før de besøker butikkene våre. Selv om netthandelen vokser, ønsker mange kunder personlig hjelp og service i butikker. Vårt mål er at de som besøker Telenor-butikkene skal oppleve markedets beste service og kompetanse. Ved å etablere en landsdekkende kjede av Telenor-butikker sikrer vi nettopp dette, sier Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor.

Enklere mobilhverdag
Vellan vektlegger at butikkene skal være en døråpner til Telenors produkter og løsninger.

- Mulighetene med smarttelefoner, nettbrett og PC er i dag så mange at flere oppfatter det som komplisert å holde oversikten. Vi skal vise vei til en enklere mobilhverdag, sier Stein-Erik Vellan.

I Telenor-butikkene skal folk få gode tilbud, men også hjelp til å komme i gang med e-post, musikk eller andre tjenester på mobil og nettbrett.

Telekiosken-suksess
Telekiosken har i over 10 år hatt suksess i mobilmarkedet gjennom å tilby solid fagkompetanse i flere enn 80 av landets største kjøpesentre. Etter overtakelsen vil de aller fleste i Norge ha en Telenor-butikk lett tilgjengelig.

- Telekiosken er en sterk kjede av butikker med god representasjon landet over. Når Telenor nå tar over kjeden, er jeg overbevist om at de vil bygge videre på de mange områder Telekiosken har hatt suksess, og samtidig tilføre mye nytt. Dette er en god nyhet for våre dyktige og engasjerte franchisetakere og for Telenors kunder landet over, sier arbeidende styreformann i Kjedehuset, Thomas Evensen.

Telenor etablerte i 2010 Telenor-butikken og har i dag seks butikker i de største byene. Butikkene drives i dag av franchisetakere gjennom Kjedehuset AS, som er et selskap 49 prosent eiet av Telenor.

Telenorbutikken AS er etablert som et heleid datterselskap av Telenor Norge AS. Selskapet vil fungere som kjedekontor for Telenor-butikkene og skal ledes av Eivind Larsen, som er nylig tiltrådt kjededirektør. Telenor-butikkene i Norge vil være franchisedrevet.

En endelig overtagelse avhenger av godkjenning i Konkurransetilsynet.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor, 95209037, anders.krokan@telenor.com

Emner

Kategorier


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Oslo. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no