Gå videre til innhold
Telenor med makspris på mobilsurf i utlandet

Pressemelding -

Telenor med makspris på mobilsurf i utlandet

(Fornebu 4. juni 2013) Som eneste operatør i markedet, innfører Telenor nå makspris på mobilsurf i EU-/EØS-land samt til de største reisemål utenfor EU/EØS.

Om lag halve befolkningen reiser på ferie til utlandet om sommeren. Rundt 70 prosent av Telenors kunder har smarttelefon og 30 prosent av oss surfer daglig via sin mobil. I tillegg har ca. 150.000 av Telenors kunder nettbrett. Mange ønsker å surfe mer når de er på reise, men er redd for å få høye regninger.

- Vi ønsker å gi kundene flere muligheter og bedre kontroll når de surfer i utlandet. Derfor senker vi prisene der folk reiser mest, og gjør det enklere å få oversikt over prisene og kontroll på kostnadene, sier Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor Norge.

Nordmenns mest populære reisemål er Sverige, Spania, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia, Hellas, Nederland og USA.

Alene om makspris i Europa
I fjor foretok Telenor en forenkling av prisene med felles priser på bruk i utlandet for nettbrett, PC og mobil. Samtidig reduserte selskapet prisene.Nå settes prisene ytterligere ned.

- Nå kan privatkundene ved å sende SMS «Bestill Surf EU» til 1999 trygt surfe for maks 29 kroner om dagen i EU/EØS. Med denne tjenesten vil de aldri betale mer enn 29 kroner pr. dag innenfor hele EU/EØS, sier Stein-Erik Vellan. Pakken inkluderer 20 MB pr. dag, deretter reduseres hastigheten.  

Ukespakke i Europa
Telenor introduserer nå også en ukespakke til 199 kroner med 150 megabyte inkludert. Kundene får en melding når de har brukt opp 150 megabyte og prisen deretter blir det samme som det de hadde før de bestilte ukespakken. Hvis de ønsker kan kundene også bestille en ny ukespakke ved å sende en SMS.

Makspris i USA, Thailand, Tyrkia, Sveits, Brasil og Russland
Også utenfor Europa og EØS kommer Telenor nå med nytt. Fra 12. juni kan kundene via SMS bestille tjenesten «Feriesurf utenfor EU/EØS» og få markedets beste surfepris i de seks mest populære reisedestinasjonene utenfor Europa. Maksprisen pr. døgn er 49 kroner og gjelder på mobil, nettbrett eller PC.

– Disse landene er nordmenns største reisedestinasjoner utenfor Europa. Derfor er vi glade for at Telenor nå tilbyr markedets beste surfepris i disse landene, sier Stein-Erik Vellan.

Datapakke til bedriftene
Også Telenors bedriftskunder får nå lavere priser og større forutsigbarhet i utlandet. Prisene reduseres på både mobil tale, SMS, MMS og Data i EU/EØS. I tillegg lanseres en ny datapakke, «Surf 200 EU/EØS», som gir Telenors bedriftskunder 200 megabyte for kun 199 kroner.

Pakken varer sju dager fra bestilling og kan benyttes uavhengig av om kunden surfer med mobil, nettbrett eller PC. Tjenesten er tilgjengelig fra 12. juni, og kan enkelt bestilles via SMS ved å sende «Bestill Surf 200 EU» til 1999.

Bedriftskundene kan også glede seg over lavere priser for bruk av data utenfor Europa. Med tilleggstjenesten «Data utenfor EU/EØS» kan bedriftskunder surfe for kr. 149 pr. dag for inntil 50 MB. Tjenesten gjelder for de mest besøkte landene Sveits, USA, Thailand, Tyrkia, Russland og Brasil, og kan enkelt bestilles via SMS ved å sende «Bestill data utland» til 1999.

Oversikt over Telenors utenlandstilbud for bedriftskunder

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, informasjonssjef Telenor, 95209037, anders.krokan@telenor.com

Emner

Kategorier


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Oslo. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no