Gå videre til innhold
Søker kandidater til Telenor Youth Summit

Pressemelding -

Søker kandidater til Telenor Youth Summit


(Fornebu, 16. oktober 2014) Telenor søker unge og samfunnsengasjerte deltakere til Telenor Youth Summit, som går av stabelen i desember. Her skal to norske plasser fylles. Riktig kandidat sitter på en god idé til hvordan mobil eller digital kommunikasjon kan bidra til endring for samfunn, miljø eller økonomi.

Telenor Youth Summit er en samling for unge i alderen 18-25, og arrangeres nå for andre år i samarbeid med Nobels fredssenter. Nå starter jakten på årets norske deltakere.

Søker etter sosiale entreprenører
- Vi ser etter kandidater som har en gryende idé eller en voksende sosial entreprenør i magen. Riktig kandidat får anledning til å møte unge talenter fra 14 ulike land i tillegg til eksperter og ledere fra Telenor, Nobels fredssenter og andre samarbeidspartnere. De vil også inviteres til et arrangement rundt fredsprisutdelingen og vi avslutter med fredspriskonserten, sier Torild Lid Uribarri, Kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge og juryleder for Telenor Youth Summit i Norge.

Et bidrag til endring
Vi ser etter kandidater som engasjerer seg for en spesiell sak. Som ønsker å bidra til å endre verden, eller å gi grupper en stemme. Prosjektet eller formålet kan være stort, lite, bredt eller snevert. Det kan være i startfasen eller godt i gang. Vi er ute etter de gode ideene og engasjementet som viser at det nytter å hjelpe. Det kan være et lokalt prosjekt eller et som sprer seg utover landegrenser. Det viktige er at ideen eller prosjektet tar i bruk digital eller mobil teknologi for å styrke saken.

Inspirasjonssamling
- Dette skal være en inspirasjonssamling og en unik mulighet for engasjerte unge talenter til å knytte kontakter. Gjennom de tre dagene konferansen varer arrangeres det både workshops der man får utvikle sine ideer, diskutere med de andre deltakerne og få råd og inspirasjon fra erfarne ledere og eksperter. Resultatet av arbeidet skal bli et sett med anbefalinger som overrekkes Telenor og partnerne, forklarer Uribarri

To kandidater fra 14 ulike land i Europa og Asia skal plukkes ut til å delta i den tre dager lange samlingen som går av stabelen i Oslo i desember. En jury vil gjennomgå søknadene som kommer inn i Norge og to norske deltakere vil bli utvalgt til årets samling.

Søknadsfrist er 30. Oktober

Les mer og søk/nominer her:
https://www.facebook.com/telenornorge/app_1562165520671516
Den internasjonale siden finnes her:
http://www.telenor.com/innovation/youthsummit/

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med
Catharina Kokkim, informasjonssjef, Telenor Norge
Telefon 988 02 335, catharina.kokkim@telenor.com

Emner

Kategorier


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no