Gå videre til innhold
​Skiglede for en million barn

Pressemelding -

​Skiglede for en million barn

(Fornebu 7. november 2017) Telenor-karusellen arrangeres i vinter for 13. gang. Siden starten har rundt en million barn opp til 12 år deltatt. Uten bredde, ingen topper. Vi er glade for å bidra i talentutviklingen på ski, sier sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor.

Telenor har i en årrekke samarbeidet med Norges Skiforbund innen alpint og langrenn. I alpint er sponsoratet knyttet til toppidrettsutøverne, mens Telenor-karusellen er et breddetilbud for barn i alle skidisipliner.

– Vi er tydelige i vår sponsorstrategi på at vi ønsker å støtte både topp og bredde. Telenor-karusellen er en breddesatsing vi er utrolig stolte av å være med på, sier sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor.

En million har deltatt
Telenor-karusellen ble første gang arrangert i 2005. De siste årene har deltakelsen ligget på rundt 80.000 barn i rundt 550 arrangørlag landet rundt.

– Sammen med Skiforbundet vil vi bidra til å skape aktivitet i alle skigrener for årsklassene opp til og med 12 år. Gjennom Telenor-karusellen ønsker vi å gjøre barnearrangementene lettere å arrangere og mer attraktive for deltagerne. Dette gjør at klubbene enklere vil kunne rekruttere flere barn, foreldre og trenere. Telenor Karusellen skal ha en åpen og inkluderende form, og bidra til en positiv utvikling, sportslig så vel som sosialt, forteller Svendsen.

Hylles av Aksel Lund Svindal
Toppalpinisten Aksel Lund Svindal er veldig glad for tilbudet gjennom Telenor-karusellen.

– Arbeidet i klubbene og på grasrota er det viktigste som gjøres i talentutviklingen. Det er veldig bra at Skiforbundet og Telenor gjennom denne karusellen er med på å stimulere

arbeidet i klubbene. Jeg husker godt fra egen oppvekst hvor viktig det var å ha et miljø som tar vare på deg og utvikler deg. At jeg lykkes henger i stor grad sammen med at jeg hadde folk som backet meg opp hele veien. Vi som er forbilder i dag, skal vite at bredden en slik karusell gir, er den beste garantien for veksten etter oss, sier Lund Svindal.

Søknadsfristen for å være arrangør i den kommende sesong av Telenor-karusellen er 12. november.

Les mer hos Skiforbundet for mer informasjon

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Per Aril Meling, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 905 15 800, e-post: per-aril.meling@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no