Gå videre til innhold
På to hjul med 4G

Pressemelding -

På to hjul med 4G

(Fornebu, 10. august 2016) Når Arctic Race of Norway 2016 ruller i gang torsdag 11. august er det med god 4G-dekning langs hele løypa.

God mobildekning er avgjørende for at et internasjonalt sykkelritt skal gjennomføres som ønskelig. Både presse, publikum, støtteapparat for rytterne og ikke minst arrangøren forventer dette.

Arctic-Race-of-Norway (ARN) og Telenor signerte i mai en treårig avtale om en massiv oppgradering av det digitale nettet langs traseen av årets ritt. Utvidet 4G betyr ikke minst nye muligheter for direkte TV-dekning av sykkelrittet.

– Telenor oppgraderer 24 basestasjoner, og investerer i underkant av 12 millioner kroner på utvidet 4G-nett i og rundt årets Arctic Race trasé. Til sammenlikning lå oppgraderingene på rundt tre millioner kroner, så årets oppgradering er betydelig for regionen. Avtalen med Arctic Race er en viktig del av vår nasjonale omlegging fra 2G til 4G, forteller dekningsdirektør i Telenor, Bjørn Amundsen.

Artic Race starter i Fauske torsdag 11. august, og ender opp i Bodø søndag 14. august. Da har rytterne syklet fire etapper blant annet innom Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Korgfjellet og Polarsirkelen.

Tekst til bilde:
Sponsorsjef Petter Svendsen (t.v) og dekningsdirektør Bjørn Amundsen (i midten) i Telenor signerte i mai en tre års kontrakt med Arctic Race og daglig leder Knut-Eirik Dybdal.

For ytterligere informasjon:
Bjørn Amundsen, dekningsdirektør Telenor, telefon: 900 21 000, epost: bjorn.amundsen@telenor.com

Emner

Tags


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har 4000 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Pressekontakt

Bjørn Amundsen

Bjørn Amundsen

Dekningsdirektør Områder: Mobildekning 900 21 000

Relatert materiale

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no