Gå videre til innhold
Øyafestivalen i Oslo har fått ekstra mobilkapasitet når tusenvis av musikkglade mennesker ankommer Tøyenparken. Foto: Tormod Sandstø
Øyafestivalen i Oslo har fått ekstra mobilkapasitet når tusenvis av musikkglade mennesker ankommer Tøyenparken. Foto: Tormod Sandstø

Pressemelding -

Øker mobilkapasiteten for sommer-Norge

(Fornebu 30. juni 2017) Telenor har forberedt mobilnettet for en aktiv sommer for å gi bedre kapasitet til de mange arrangementer, festivaler og turiststeder i hele landet.

Telenor vil i løpet av året ferdigstille den storstilte 4G-oppgaderingen av mobilnettet. For å møte kundenes behov gjennom sommeren, har Telenor i tillegg valgt å prioritere utvalgte turistmål og feriesteder der trafikken vil vokse kraftig.

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Norge påpeker betydningen av et mobilnett på de småstedene som i turistsesongen får mangedoblet innbyggertallet.

– Alle har en mobiltelefon i lomma, og ønsker også å bruke den der de ferierer. Samtidig er et robust mobilnett avgjørende for at lokalt næringsliv skal kunne betjene kunder i høysesongen, sier Amundsen.

Tid for festivaler
Sommeren er også den store festivaltiden. Mange mennesker samlet på et lite område på et kort tidsrom, krever ekstra mobilkapasitet.

– Telenor vet hvor viktig det er med god mobildekning på festivalene. Dette gjelder både for arrangører og festivaldeltakere. Derfor har vi rigget ekstra mobilkapasitet, forteller dekningsdirektør Bjørn Amundsen.

Detter er noen av stedene Telenor rigger opp ekstra mobilkapasitet:

 • Palmesus Kristiansand
 • Speiderlandsleir Bodø
 • Stavernfestivalen
 • Slottfjellfestival Tønsberg
 • Norway Cup
 • Tysnesfest
 • Buktafestivalen Tromsø
 • Øyafesstivalen
 • Arctic Race og Norway Troms
 • Pstereo Trondheim
 • Hvalstrandfestivalen Asker
 • Birkebeinerritter

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor Norge
Tlf: 900 21 000, e-post: bjorn.amundsen@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner


Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Pressekontakt

Bjørn Amundsen

Bjørn Amundsen

Dekningsdirektør Områder: Mobildekning 900 21 000

Relatert materiale

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no