Følg Telenor Norge

Nye myndighetskontakter i Telenor Norge

Pressemelding   •   mai 11, 2017 06:30 CEST

Benedicte T. N. Økland og Fredrik Wang Gierløff er tilsatt som myndighetskontakter i Telenor Norge. (Foto: Martin Fjellanger)

(Fornebu, 11. mai 2017) Benedicte T. N. Økland og Fredrik Wang Gierløff er tilsatt som myndighetskontakter i Telenor Norge. Begge har tung politisk bakgrunn, og får en sentral rolle rundt samspillet mellom Telenor og politiske myndigheter.

Benedicte T. N. Økland (36) kommer fra stillingen som rådgiver for konsernsjef og styresekretær i OBOS. Hun har tidligere mange år bak seg fra politisk arbeid blant annet. som stabssjef for tidligere Røsland-byrådet i Oslo i perioden 2013-15, som rådgiver for Høyres Stortingsgruppe innen Transport- og kommunikasjon fra 2009-2013 og som tidligere folkevalgt i bystyret i Sandnes og Rogaland fylkesting.

– Ny teknologi er i ferd med å revolusjonere hvordan vi arbeider, beveger oss, kommuniserer og lærer. Det å bidra til utvikling av Telenors samfunnsposisjon i en tid hvor digitaliseringen virkelig har skutt fart, er et arbeid som jeg synes det er veldig spennende å ta del i, sier Økland.

Fredrik Wang Gierløff (32) kommer til stillingen med lang erfaring fra politikken, sist som konstituert statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet. Før det var han politisk rådgiver for statsråden i samme departement. Han har jobbet flere år som rådgiver for Høyres Stortingsgruppe, og har også arbeidserfaring fra Europaparlamentet.

– Telenor er et viktig selskap for Norge, som både selv er i endring og vil være en viktig aktør i den omstillingen Norge som samfunn skal gjennom. Jeg ser frem til å få jobbe for å legge til rette for den digitale transformasjonen både Telenor og Norge skal gjennom, sier Wang Gierløff.

Torild Uribarri, leder for kommunikasjon og myndighetskontakt i Telenor Norge, er svært fornøyd med å ha fått Økland og Gierløff med på laget.

– Norge skal være en digital spydspiss innenfor teknologi. Da er riktige rammebetingelsene nødvendig for å tilrettelegge denne transformasjonen. Våre myndighetskontakter sørger for at våre interesser samstemmes med myndighetenes målsettinger, og gir politikere og myndigheter innsikt i vårt samfunnsbidrag og hvilke utfordringer vi opplever, sier Uribarri.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Torild Uribarri, kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge
Tlf: 911 55 381, e-post: torild.uribarri@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no