Gå videre til innhold
Ny leder for mobilutfordreren Dipper

Pressemelding -

Ny leder for mobilutfordreren Dipper

(Fornebu 5. januar 2015) Åsa Lunde tar over ledertrøya for mobilselskapet Dipper. Hun kommer fra stillingen som leder for strategi- og merkevare i Telenor sin mobildivisjon.

- Jeg gleder meg til å ta del av en av de mest dynamiske oppstartene i mobilmarkedet. Målet er å forsterke Dippers posisjon og bidra til fortsatt vekst i det krevende bedriftsmarkedet for små- og mellomstore bedrifter, sier Åsa Lunde.

Lunde har jobbet i ulike lederstillinger i Telenor siden 2007, og har tidligere erfaring fra Gjensidige Deloitte og Telia.

Et selskap å merke seg

Dipper entret det norske bedriftsmarkedet i januar 2013 og har siden oppstarten sikret seg viktige kunder i segmentet for små- og mellomstore bedrifter. De små- og mellomstore bedriftene, med under 100 ansatte, i Norge står for over 40 prosent av landets verdiskapning, og utgjør på mange måter selve ryggraden i norsk økonomi.

- Dipper jobber godt med kundeforholdene sine og mange setter pris på enkle og solide tjenester, mobilabonnement uten bindingstid, lave priser og ikke minst Telenors suverene dekning. Dipper har på kort tid gjort seg gjeldene i en del av markedet som få har klart å dekke, og jeg gleder meg til å jobbe for videre vekst sammen de engasjerte ansatte i selskapet sier, Lunde.

Åsa Lunde erstatter Cecilie Vanem som har ledet selskapet siden oppstarten i 2013. Vanem går over i en ny stilling i Microsoft Norge.

- Dipper har vært et eventyr for meg, og det er med tungt hjerte jeg nå forlater selskapet. Men Lunde har solide meritter og medarbeiderne i Dipper vil sørge for at hun raskt blir varm i trøya, sier Vanem.

En ny etappe
- Vi er svært glade for å ha sikret oss en så dyktig og ambisiøs leder som Åsa Lunde til Dipper. Hun kjenner mobilmarkedet inngående og vil kunne bidra til fortsatt vekst. Vi ønsker også Cecilie Vanem lykke til videre og takker henne for godt lederskap i en viktig fase av selskapets historie, sier Marina Lønning, styreleder for Dipper.

Som første mobilselskap i bedriftsmarkedet har Dipper fjernet lange bindingstider og bruddgebyrer på alle abonnement. I tillegg tilbyr selskapet like lave priser til alle, noe som betyr at kundene får de beste prisene med en gang, uten å måtte forhandle.

Om Dipper
Dipper er et lite, norsk mobilselskap med mange fordeler og med store ambisjoner om å forenkle hverdagen for små og mellomstore bedrifter. Ved å tilby like lave priser til alle, samt attraktive mobilabonnement uten bindingstid, ønsker Dipper å forenkle spillereglene i mobilmarkedet ved at kundene får mer tid til de viktige tingene. Selskapet eies av Telenor. Med Norges desidert største telekomselskap i ryggen er Dipper-kundene sikret Telenors suverene dekning.

For nærmere informasjon, kontakt
Kristine Meek, presseansvarlig Telenor Norge, kristine.meek@telenor.com, telefon: 91885405

Emner

Kategorier


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no