Gå videre til innhold
Ny DNB-avtale for Telenor

Pressemelding -

Ny DNB-avtale for Telenor

(Fornebu, 27. juni 2013) Telenor har signert ny avtale med DNB om leveranse og drift av telefoni- og mobiltjenester til bankens virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.  Avtalen har en verdi på 315 millioner kroner over tre år.

Avtalen omfatter basistjenester på fasttelefoni, mobiltelefoni og såkalte Intelligente Nett-tjenester, WAN til filialnett og sentrale lokasjoner, samt MCS (managed communication services, drift av Avaya og Trio Entreprise).

- Ved å velge Telenor som leverandør av telefoni- og mobiltjenester bygger vi videre på et etablert samarbeid med en solid og langsiktig aktør innenfor telekommunikasjon, sier Liv Fiksdahl, konserndirektør IT og Operations i DNB.

- DNB har som mål å tilby sine kunder enkle og framtidsrettede banktjenester. For å nå dette målet er vi avhengige av å ha en partner som forstår hva kundene forventer av oss og er i stand til å levere på dette. I tillegg er det viktig for oss at våre løsninger driftes med høy kvalitet, der både hastighet og stabilitet er avgjørende faktorer, sier Fiksdahl.

- Vi er svært glade for å få fortsette vårt samarbeid med DNB. Avtalen understøtter en felles strategi hvor det skal være enkelt å kjøpe, bruke og få support, og vi utfordrer hverandre på å finne gode og innovative mobile tjenester og løsninger. Vi ser frem til å være med i den videre utviklingen av DNBs virksomhet, sier Bjørn Ivar Moen, leder for bedriftsmarkedet i Telenor.

Avtalen inkluderer mulighet for forlengelse på ett pluss ett år, og åpner for at Telenor kan gi tilbud på nye tjenesteområder i løpet av kontraktsperioden.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

Kristin V. Tønnessen, informasjonssjef i Telenor, tlf. 934 80 648, e-post: kvt@telenor.com
Øyvind Trangerud, divisjonsdirektør Teknologi- og leverandørstyring DNB, tlf. 924 22 560,
e-post: oyvind.trangerud@dnb.no

Emner

Kategorier


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Oslo. 

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no