Gå videre til innhold

Pressemelding -

Nå blir bilen din smartere

(Fornebu, 31. januar 2017) Nå går startskuddet for en skandinavisk pilot på Telenor Connect, en løsning som åpner opp for en rekke nye nett-tjenester i bilen.

- Så godt som alle biler fra 2001 har en inngang for den nye dingsen, det er bare å plugge den rett i bilens tilkoblingsport. Via Telenor connect-appen kan du hente ut informasjon om bilens helse, opprette trådløst nett i bilen – og sist, men ikke minst får du en rekke tjenester levert av våre partnere, sier leder for mobil i Telenor, Bjørn Ivar Moen.

Løsning med rikt innhold
Telenor skal lansere Telenor Connect i samarbeid med en rekke partnere, og allerede er det et rikt innhold i løsningen. Selve tilkoblingen av enheten skjer i bilens port, som normalt ligger til venstre like under rattet på bilen.

- Så langt har vi jobbet med å finne beste løsning samt det mest attraktive innholdet, og nå begynner vi med lanseringsforberedelsene. Vi starter med 200 testenheter fordelt på de tre skandinaviske landene, og vi vil øke antall enheter fortløpende. Vi gleder oss til etter hvert å gjøre produktet tilgjengelig for alle, sier Moen.

Tiden moden for innovative løsninger i bilen
Nyheten om storsatsningen blir offentliggjort på et forum i StartupLabs lokaler i Forskningsparken i Oslo i dag. Bak arrangementet står If skadeforsikring, Circle K, Bertel O. Steen, EasyPark, Swedspot, Mekonomen og Telenor.

- Det er første gang vi arrangerer Nordic Car Connect-forum, og interessen har vært så sterk at vi måtte flytte til større lokaler for at alle interesserte skulle få plass. Deltakere er Telenors partnere og potensielle partnere, samt en rekke nøkkelpersoner fra bilindustrien. Tiden er helt klart moden for å introdusere nye, innovative løsninger i bilen, og vi er avhengige av samarbeid med andre for å få dette til. Vi er imponert over den entusiasmen våre partnere viser, sier Bjørn Ivar Moen.

For ytterligere informasjon:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef Telenor Norge, telefon: 0047 952 09 037, epost: anders.krokan@telenor.com

Les mer her:

www.nordiccarconnect.com

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har 4000 medarbeidere fordelt på 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no