Gå videre til innhold
Nordic Smart House bygger prefabrikkerte modulhjem (Illustrasjon: Nordic Smart House)
Nordic Smart House bygger prefabrikkerte modulhjem (Illustrasjon: Nordic Smart House)

Pressemelding -

Inngår samarbeidsavtale med Nordic Smart House

(Fornebu/Bodø, 12. november 2018) Telenor og smarthusleverandøren Nordic Smart House (NSH) har inngått en intensjonsavtale om å samarbeide innen utvikling av smartboliger. Telenor skal levere fiber og strømmetjenesten T-We til leiligheter i regi av NSH.

Partene signerte nylig avtalen i Telenors hovedkvarter på Fornebu.

– Det er en anerkjennelse å få Telenor som offisiell samarbeidspartner. Vi ønsker at vår virksomhet skal kjennetegnes av kvalitet, innovasjon og ny teknologi. Telenors ambisjon om å tilrettelegge for smarte hjem gjennom høyhastighets fiber og digitale TV-tjenester, vil gjøre at vi kommer i front når det gjelder teknologi. Å være på lag med dem gir oss en enorm kraft i utrullingen av vårt konsept, sier Stephen Fu, administrerende direktør i NSH.

NSH produserer rimelige, prefabrikkerte modulhjem med patentert varme- og kjølesystem. Deres mål er å bli Norges ledende aktør innen arealeffektive små- og mellomstore leiligheter. Avtalen innebærer at leilighetene blir utstyrt med det siste innen moderne og fremtidsrettet fiberteknologi.

Birgit Bjørnsen og Stephen Fu fra signeringen av avtalen. (Foto: Telenor)

– Partnerskapet med NSH harmonerer godt med Telenors satsing på smarte kommuner, robuste kommunikasjonsløsninger og moderne hjemmenett i alle husholdninger. Nytenkende aktører som NSH, i tillegg til god dialog med kommunene, er avgjørende for å lykkes med offentlige mål om høyhastighets bredbånd til 90 prosent av befolkningen i løpet av 2020, sier Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor.

De første leilighetene er under bygging i Fauske i Nordland. NSH har også undertegnet avtale med Steigen kommune. Planen er å starte byggingen av leiligheter i Leinesfjord i Steigen i løpet av november, og begge disse prosjektene vil være utstyrt med fiber fra Telenor. NSH er i dialog med flere andre kommuner om bygging.

– Vi stor tro på NSHs visjoner om å bygge leiligheter av høy kvalitet på en besparende og rask måte. NSH er for mange en døråpner inn i boligmarkedet og dekker et behov for smart og prisgunstig boligbygging i norske kommuner, sier Bjørnsen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Stephen Fu, administrerende direktør i Nordic Smart House
Tlf: 901 00 092, e-post: sf@oh-as.no
Hjemmeside: https://www.nordicsmarthouse.no/

Magnus Line, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: mli@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Related links

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no