Gå videre til innhold
Google og Telenor gjør det enklere å kjøpe apper og spill i Google Play

Pressemelding -

Google og Telenor gjør det enklere å kjøpe apper og spill i Google Play

(Fornebu, 21. mars 2013) Gjennom et samarbeid med GoogleTM gjør Telenor Norge det nå enklere å finne relevante apper i Google PlayTM. Og for første gang i Norge kan nå Google Play-apper betales via mobilabonnementet.

I Google Play er det mer enn 700.000 apper og spill, og tilbudet øker for hver dag. Telenor gjør det nå enklere for brukerne både å laste ned og betale apper med bruk av mobiltelefon.

- Google og Telenor gjør det nå mulig for AndroidTM-brukere å betale enkelt og trygt for apper og innhold over mobilregningen. I tillegg gjør vi det lettere for kundene å finne igjen Telenor-tjenester som Telenor Faktura, Mine Kontakter og Dekningsappen - samt  spennende apper som kundene kanskje ikke kjenner til fra før. Disse appene samler vi under en Telenor-logo i Google Play-butikken, sier Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor.

Lanseringen kommer som følge av et samarbeid mellom Telenor Digital Services og Telenor Norge. - Vi er på konstant søken etter nye tjenester som kan skape økt verdi for kundene, noe avtalen med Google er et eksempel på, sier Rolv-Erik Spilling, leder av Telenor Digital Services.

Google, Android og Google Play er varemerker tilhørende Google Inc.


Kategorier

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no