Gå videre til innhold

Pressemelding -

Full fart til 3,1 millioner Telenor-kunder

(Fornebu, 31. august 2016) Nå får alle privat- og bedriftskunder i Telenors mobilnett fri fart ut året.

– Vi gjør alt for å være raskest, og med denne kampanjen ønsker vi at alle våre kunder skal få oppleve de høye hastighetene du oppnår med Telenor-4G. Vi har et topp moderne 4G-nett som står klart til å sørge for de beste mobilopplevelsene, uansett om du skal laste ned tunge presentasjoner, bilder, musikk eller filmer. Nå gir vi alle kunder fri fart ut året, det gjelder samtlige abonnement, sier Bjørn Ivar Moen, leder for Telenors mobildivisjon.

Plusser på farten
I Tek.no-testen tidligere i år, ble Telenor kåret til best på fart. Her går det fram at i hele landet har Telenor høyest gjennomsnittlig nedlastingshastighet med 70,2 Mbit/s. Hovedårsaken til at Telenor oppnår så høye hastigheter, er en sterk satsning på 4G+ og 4G++.

– Telenor kombinerer flere frekvenser når vi bygger mobilnett, noe som gjør at kundene kan oppnå svært høye hastigheter. For hele landet har Telenor 13 prosent høyere fart enn nærmeste konkurrent, sier Moen. I samme Tek-testen ble også Telenor best med flest steder med høyest nedlastingshastighet.

Forretningskritisk med fart
– Telenor har i dag ca. 2500 flere basestasjoner enn nærmeste konkurrent, og 4G-dekningen blir helt uovertruffen når vi i løpet av neste år får 4G i hele nettet vårt. Vi vet hvor viktig dekning og fart er for kundene våre, og derfor er utbyggingen vår høyeste prioritet. For mange virksomheter er det nå helt forretningskritisk at mobilsurfingen er sikker og rask. Dette jobber Telenor hver dag for å levere på, sier Ove Fredheim, leder for Telenor Bedrift.

Fredheim og Moen er opptatt av at databruken vokser kraftig hvert år.

– Strømming og andre tjenester krever mer kapasitet samtidig ettersom mobilene blir mer og mer avanserte. Denne utviklingen vil fortsette, og det er også derfor vi hele tiden investerer og bygger ut for å være i forkant på vegne av kundene våre, sier Moen. – Og nå har vi så godt utbygd 4G-nett at vi trygt kan la alle kundene våre forsøke seg med fri fart, legger Fredheim til.

Fri fart på fredag
Telenor bygger ut mobilnettet raskere enn tidligere estimert. I inneværende år etablerer Telenor 4G på ytterligere 2000 mobilstasjoner, noe som fører til Norges desidert mest omfattende 4G-dekning. Og i løpet av 2017 vil 99,8 prosent av befolkningen ha 4G-dekning fra Telenor.

Mobilselskapene Dipper, Talkmore og djuice vil også gi fri fart ut året til sine kunder.

Fri fart-tilbudet begynner førstkommende fredag og varer ut året. Det gjelder for samtlige abonnement.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com

Emner

Tags


Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har 4000 medarbeidere fordelt på 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Pressekontakt

Anders Krokan

Anders Krokan

Kommunikasjonssjef Områder: Mobil 952 09 037

Relatert materiale

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no