Gå videre til innhold
Få med deg ubrukt data til neste måned

Pressemelding -

Få med deg ubrukt data til neste måned

(Fornebu, 15. februar 2017) Nå får Telenors privatkunder tjenesten Data Rollover i abonnementene sine. Data som ikke er brukt, blir med deg til neste måned.

Telenors datterselskap Talkmore var først ute med Data Rollover til sine kunder. De begynte å spare data allerede fra 1. februar.

Nå blir tjenesten også gjeldende for resten av kundene. Både Telenor- og djuice-kunder begynner å spare ubrukt data fra og med 1. mars.

– Kundene har vist stor interesse for Data Rollover, og vi ser at flere kunder ikke alltid bruker opp sine månedlige datapakker. Ved å tilby Data Rollover tilrettelegger vi for en mer fleksibel og effektiv mobilhverdag, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge.

Data Rollover gjør at data som ikke er oppbrukt flyttes med til neste måned, slik at kunden kan få glede av den senere.

Bjørn Ivar Moen leder mobildivisjonen i Telenor Norge. (Foto: Martin Fjellanger)

– Utviklingen innen teknologi og mobilvaner skjer raskere enn noen gang. Tilbakemeldinger fra kundene er helt sentrale for oss og er med på å drive den digitale utviklingen. Forhåpentligvis er Data Rollover en etterlengtet tjeneste som kundene vil verdsette høyt, sier Moen.

Tjenesten aktiveres automatisk. Det er ingen begrensning på hvor lenge kunden kan spare.
Kunden kan spare like mye som de har i abonnementet sitt. Hvis kunden har 5 GB inkludert, kan hun i praksis spare opptil 5 GB til neste måned.

Tilbudet gjelder alle privatabonnement fra Telenor og djuice som er i salg. Kunder med et mobilt bredbånds-abonnement som er i salg, vil også få tjenesten fra april. Data Rollover gjelder ikke for kontantkort og abonnement som ikke lenger selges.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com

Emner

Tags


Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har 4000 medarbeidere fordelt på 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Pressekontakt

Anders Krokan

Anders Krokan

Kommunikasjonssjef Områder: Mobil 952 09 037

Relatert materiale

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no