Gå videre til innhold
Alle tjenester fungerer nå som normalt

Pressemelding -

Alle tjenester fungerer nå som normalt

(Fornebu 18. juni 2014) Telenor kan bekrefte at alle tjenester fungerer som normalt fra kl 10.15 i dag. Ventetiden på kundeservice er på vei ned.

Enkelte av Telenors tjenester var i formiddag ute av drift grunnet nattens strømbrudd og påfølgende feil hos Evry. Dette medførte økt ventetid hos kundeservice, og berørte også håndtering av bestilling og endring for våre mobilkunder.Ventetiden er nå på vei ned.

Telenor har jobbet tett med Evry om feilretting siden i feilen oppstod.

 

For mer informasjon, ta kontakt med:
Pressekontakt Catharina Kokkim, telefon 98802335 catharina.kokkim@telenor.com


Emner

Kategorier


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no