Gå videre til innhold
Chelsea kunne heve Europa League-trofeet etter finalekampen mot byrival Arsenal. Bilde: Scanpix/Kirill Kudryavtsev
Chelsea kunne heve Europa League-trofeet etter finalekampen mot byrival Arsenal. Bilde: Scanpix/Kirill Kudryavtsev

Pressemelding -

950.000 TV-kunder får tilgang til TV 2 Sport 1

(Fornebu 5. august 2019) Telenor Norge, Canal Digital og TV 2s nye avtale gir 950.000 husstander tilgang til sportskanalen TV 2 Sport 1 og fortsatt tilgang til Premier League og filmer og serier fra C More.

Når fotballsesongen starter etter sommeren får Telenor Norge og Canal Digitals TV-kunder tilgang til TV 2 Sport 1, som viser attraktive fotballkamper fra Champions League, Europa League, landslagsfotball i Nations League og Premier League, i tillegg til annen sport som ishockey, håndball og sykling.

– Vi er veldig glade for å løfte sportstilbudet til kundene ytterligere. Timingen er også god nå rett før seriestarten i Premier League og ny sesong av europaligaene. Med TV 2 Sport 1 får vi nå på plass et komplett sportsinnhold, og styrker vårt totale TV-tilbud, sier Camilla Amundsen, leder for TV i Telenor Norge, og Bjørn Ivar Moen, CEO i Canal Digital.
TV-sjef Camilla Amundsen i Telenor Norge er svært glad for at kundene nå får tilbud om å se toppfotball.

TV 2 vil fortsette å utvikle sportskanalen, som nå blir tilgjengelig for Canal Digital og Telenors kunder.

– Med denne avtalen styrker vi det langsiktige samarbeidet med Telenor og Canal Digital innenfor sport og med film og serier. Vi er glade for enigheten om TV 2 Sport 1, slik at enda flere kan nyte godt av fantastisk sportsinnhold fra TV 2. Med Telenor og Canal Digital på laget når vi nå nesten åtti prosent av norske husstander, og det bare ti måneder etter lansering av den nye sportskanalen, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

TV 2 Sport 1 vil være tilgjengelig i Grunnpakken for kunder av Telenor Norge og i Familiepakken for Canal Digital, og vil bli tilgjengelig for kundene fra 6. august.

Avtalen innebærer også at Telenor og Canal Digital fortsatt kan tilby TV 2 Sport Premium og Premier League til sine kunder.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Tormod Sandstø, Nordic PR Director, Canal Digital, Telefon: 90 94 32 15, e-post: tormod.sandsto@canaldigital.no

Telenors pressetelefon: 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no