Følg Telenor Norge

Telenor Norge inviterer til investorseminar i London

Nyhet   •   jun 02, 2015 10:31 CEST

(London, 2. juni 2015) Telenor-konsernet er i dag vertskap for et analytiker- og investorseminar i London. Ledelsen i Telenor Norge vil presentere virksomhetens viktigste prioriteringer for å opprettholde organisk vekst og øke effektiviteten.

Telenor Norge, som står for nesten en fjerdedel av Telenor-konsernets totale inntekter, har om lag 3,2 millioner mobilabonnenter og hadde i første kvartal en omsetning på 6,6 milliarder kroner, samt en EBITDA på 2,8 milliarder kroner.

– Telenor Norge har en solid markedsposisjon både i fast- og mobilnettet. Kundenes etterspørsel etter data er betydelig og raskt voksende. For å møte kundenes behov, vil vi prioritere investeringer som støtter vekst og økt effektivitet, både i fast- og mobilnettet. Hvis vi fortsatt ønsker å levere lønnsom datavekst, må vi kontinuerlig forbedre effektiviteten i virksomheten, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

I tillegg til Berit Svendsen, inkluderer seminaret foredrag av markedsdirektør Ric Brown, CTO Magnus Zetterberg, investeringsdirektør Øystein Myrvold og CFO Gyrid Ingerø.

Presentasjonene er tilgjengelig på www.telenor.com/investors/

Du kan følge presentasjonen via webcast:
Webcast på mobil
Webcast på desktop

Pressekontakt:
Torild Lid Uribarri, Telenor Norge, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt:
torild.uribarri@telenor.com mob: +47 911 55 381

Investorkontakt:
Marianne Moe, Head of Investor Relations,
marianne.moe@telenor.com mob: +47 916 17 631