Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Endringer for kunder av Telenor og Canal Digital Kabel

Nyhet -

Presseinvitasjon: Endringer for kunder av Telenor og Canal Digital Kabel

(Fornebu, 23. oktober 2018) Telenor inviterer til pressetreff. Tema er den nye TV- og bredbåndshverdagen til kunder av Canal Digital Kabel og Telenor.

Hvor: Telenor Fornebu, bygg E (The Hub)

Når: I dag, tirsdag 23. oktober, kl. 10-11.

Det blir offisiell åpning og presentasjon ved Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor Norge. Vi starter presis kl. 10.

Dette blir moro – og ikke minst historisk. Det blir en unik mulighet for presse til å få et innblikk i ny innsikt om nordmenns seervaner, Telenors planer for TV-satsingen og nye grep for å ivareta kundene på tvers av TV, mobil og bredbånd. 

Redaksjonen er herved velkommen.

Kontaktperson og påmelding:

Magnus Line, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: mli@telenor.com

Emner

Kategorier

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no