Gå videre til innhold

Nyhet -

Presseinvitasjon: Norges første 5G-demo

(Fornebu 15. mars) Telenor inviterer til Norges første 5G-demo mandag 20. mars kl 08.45 - 10.00.

Hvor: Telenor Fornebu, inngang C, Joint Innovation Centre

Program:
Kl. 08.45-09.00: Mingling; kaffe, mineralvann og lett frokost.

Kl. 09.00-10.00. Arrangementet starter presis kl. 09.00.

  • Konsernsjef i Telenor, Sigve Brekke, gir et innblikk i digitaliseringsløpet Telenor har igangsatt, og hvordan 5G danner grunnlaget for dette. Han forteller hvorfor Telenor nå satser sterkt på 5G – samt hva det vil bety for kundene til Telenor Group som helhet.
  • Telenors konserndirektør Skandinavia, Berit Svendsen, forteller om betydningen av 5G og om hvordan Telenor i Norge skal satse på denne teknologien.
  • Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen starter Norges første 5G-demo, og presenterer sitt syn på hvilken betydning 5G vil ha for samfunnet.
  • 5-minuttersrunder om 5G: Kirurg, teknologieksperter og Telenor-ledere med kjappe presentasjoner om nye muligheter med 5G.

Til stede under den historiske demoen er ledere og nøkkelpersoner fra Samferdselsdepartementet, Nkom, Huawei og Telenor.

Dette blir gøy og lett nervepirrende (sistnevnte kun for arrangørene) – og ikke minst historisk. Det blir en unik mulighet for presse til å få et innblikk i telekomfremtiden. Vi avrunder presentasjonene i god til før kl. 10, slik at det vil være mulig med spørsmål i plenum eller 1:1-intervju.

Flott med tilbakemelding – helst før 14.00 fredag – på om på om noen fra redaksjonen ønsker å stille.

Påmelding til:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge, anders.krokan@telenor.com, 95209037

Emner

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no