Gå videre til innhold
Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby besøkte Telenor Open Mind 1. juli i år: - Vi trenger flere som tar mangfold og integrering på alvor, oppfordret statsråden. Foto: Stian Kristoffer Sande
Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby besøkte Telenor Open Mind 1. juli i år: - Vi trenger flere som tar mangfold og integrering på alvor, oppfordret statsråden. Foto: Stian Kristoffer Sande

Nyhet -

​Presseinvitasjon: Bærum kommune og Telenor inviterer til innholdsrik time med arbeids- og sosialministeren om inkludering av innvandrere i arbeidslivet

  • Bærum kommune og Telenor offentliggjør sterk oppfordring til kommuner i Norge.
  • Telenor deler erfaringer etter 10 år med systematisk jobbing for å inkludere innvandrere med høy utdanning i arbeidslivet.
  • 10-årsjubileum for Telenor Open Mind Integration.

Når: Tirsdag 22. september, kl. 14.00-15.00

Hvor: Telenors hovedkontor på Fornebu, bygning E, The Hub (midtbygget)

Program:

14.00 Oppmøte i the Hub

14.05 Telenor om 10 års erfaring med å inkludere innvandrere med høy utdanning

  • Petter-Børre Furberg, administrerende direktør i Telenor Norge
  • Ingrid Ihme, direktør Telenor Open Mind
  • Mina Khairalomoum, jobb-coach i Telenor Open Mind

14.20 Tre tidligere deltakere av Telenor Open Mind Integration presenterer sin bakgrunn og erfaringer. For samtlige tok det svært lang tid før de fikk relevant arbeid i Norge.

  • Khadija Khan Aamir (2019, Telenor Norge) Khadija Khan Aamir er 36 år og fra Pakistan. Hun har master i Human Resource Management. Hun kom til Norge i 2015 og begynte i Telenor Open Mind i 2019. Hun har praksisplass i Global Learning & Development i Telenor Group.
  • Sasirega Ayyanar (2019, Allente AS) Sasirega Ayyanar er 42 år og fra India. Hun har master i Computer Application. Hun kom til Norge i 2014 og begynte i Telenor Open Mind i 2019. Hun har praksisplass i Allente som servicedesk-operatør.
  • Papitha Sekhar (2018, Bærum kommune) Papitha Sekhar er 32 år og fra India. Hun kom til Norge i 2012. Hun har en bachelor i Computer Science. Etter endte studier begynte hun i jobb som systemingeniør, samtidig som hun fullførte mastergrad. Jobber nå som utvikler i Telenor.

Kommentar ved Tom Steen, HR-sjef i Bærum kommune

14.35 Innlegg av arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen

14.40 Panelsamtale: Mangfold i den nye arbeidshverdagen

Deltakere: Torbjørn Røe Isaksen, Tom Steen, Petter-Børre Furberg, Ingrid Ihme

14.55 Feiring av 10 års rekruttering av høyt utdannede innvandrere

15.00 Evt. én til én-intervju. Samtlige deltakere kan stille til intervju

Det blir lett bevertning.

Registrering:

For å sørge for at arrangementet gjennomføres i tråd med myndighetenes råd og tiltak i forbindelse med koronasituasjonen, bes deltakere om å sende påmelding til stian-kristoffer.sande@telenor.com eller anders.krokan@telenor.com innen 21. september, kl. 12.00. Det er begrensning på antall deltakere.

Vi følger myndighetenes retningslinjer og anbefalinger, og er opptatt av at våre ansatte og gjester skal føle seg trygge på våre lokasjoner i forhold til smittevern. Telenor praktiserer fortsatt tometers avstand mellom kolleger og gjester i arbeidssoner og møterom som følge av gjeldende smittevernregler.

Vi har:

  • Plassbegrensning
  • Forsterket renhold
  • Fokus på informasjon rundt håndvask og avstand
  • Parkering for gjester i P1 for å unngå belastning på kollektivtrafikk
  • Begrensning på én person per heis

Emner

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no