Gå videre til innhold
Mer i pakken til bedriftene

Nyhet -

Mer i pakken til bedriftene

(Fornebu 3. juni 2013) Telenor gir nå sine bedriftskunder enda mer i Bedriftspakken. Bruk i Norden, fire SIM-kort og høyeste tilgjengelige hastighet inkluderes i pakken.

De nye fordelene kommer i tillegg til det som allerede er inkludert: Taleminutter, SMS og 15 GB data i Norge til en fast pris.

– Disse nyhetene støtter opp om de trendene vi ser i markedet. Stadig flere av våre kunder benytter både PC, nettbrett og inntil flere mobiltelefoner. Med fire inkluderte SIM-kort kan kunden bruke av alt det som er inkludert i Bedriftspakken på alle sine mobile enheter. Helt uten ekstra gebyrer og ekstra abonnement, sier Marina Lønning, markedsdirektør for bedriftsmarkedet i Telenor.

Kundene blir stadig mer bevisste på fart på Internett, og økt bruk setter krav til økte hastigheter. Telenor har derfor inkludert høyeste tilgjengelige hastighet i alle Bedriftspakkene. Og Telenor er fortsatt alene å tilby 4G på mobilen.

– Mange bedriftskunder har hele Norden som hjemmemarked. Derfor inkluderer vi nå også bruk i Norden i Bedriftspakken, slik at kundene kan prate og sende SMS i hele Norden til samme, faste forutsigbare pris, sier Lønning.

Telenor har i tillegg redusert prisen på to av pakkene.

Les mer om Bedriftspakken her.

Related links

Emner

Kategorier

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no