Gå videre til innhold
Invitasjon til presseseminar: Fra kobbernett til 5G

Nyhet -

Invitasjon til presseseminar: Fra kobbernett til 5G

Telenor inviterer til presseseminar i en av landets største kobbersentraler på Fagerborg i Oslo. Vi er i innspurten med den mest offensive Telenor-operasjonen i moderne tid: Innen 31. desember 2022 skal alle kunder på det gamle telefonnettet over på fiber, 4G og 5G, og Norge blir blant de første landene til å ta farvel med kobbernettet.

Dette er en unik mulighet for pressen til å komme på innsiden i en av sentralene som har betjent samfunnet i en mannsalder. Neste år stenger de for godt. Her vil det bli en omvisning – også på taket hvor en ny 5G-basestasjon nylig er satt i drift. I tillegg presenterer vi status for kobberavviklingen, og ikke minst teknologiene som overtar.

Når: Fredag 12. november, kl. 10-11.30

Hvor: Fagerborg sentral, Åsaveien 2, 0362 Oslo.

Hvem: Administrerende direktør Petter-Børre Furberg og Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor Norge. Til omvisningen har vi med oss eiendomssjef Tom Holli i Telenor Infra og moderniseringsdirektør Arne Quist Christensen.

Alt serveres i en intim atmosfære sammen med en lett kulinarisk opplevelse, leskedrikk og kaffe.

Arrangementet er for presse og vil ikke bli streamet. For de som ikke allerede er påmeldt, er vi takknemlige for din påmelding så snart som til magnus.isaksen-line@telenor.no

Emner

Pressekontakt

Magnus Line

Magnus Line

Informasjonssjef Områder: Bredbånd og fasttelefon 415 00 632

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no