Gå videre til innhold

Nyhet -

Frir til gründere på Oslo Innovation Week

(Fornebu 14. oktober 2016) Telenor er tungt til stede under Oslo Innovation Week, men det er ikke bare gründerne som skal fri. – Innovatørene må være seg bevisst hvor viktige de er for teknologiutviklingen i Norge, og da er det på sin plass at vi også pitcher til dem, sier innovasjonssjef i Telenor Norge, Gisle Pedersen.

Neste uke arrangeres Oslo Innovation Week i samarbeid mellom Oslo kommune og Innovasjon Norge. Telenor vil være aktivt til stede på hele tre arrangementer der teknologi, kommunikasjons- og miljøinnovasjon står i sentrum.

Powercouples er tema for årets innovasjonsfestival der pitcher, hackatons, arbeidsgrupper og debatter skal føre små og spennende aktører sammen med større selskaper med kraft nok til å sette fart og markedskrefter bak innovasjoner.

- Hvis Norges næringsliv skal bygges på teknologi i fremtiden, er vi nødt til å dyrke det norske gründermiljøet. De har mye å tilby oss som teknologiselskap, og vi har mye å tilby dem. Det skal vi forsøke å vise frem på Telenors egen pitch til gründerne på onsdag, sier Gisle Pedersen.

Pressen er velkommen til å delta på alle arrangementene der Telenor er til stede. Her er en oversikt over selskapets deltakelse:

Greenovation pitch

Hvor: MESH

Når: 18. oktober 14.00

Droner, drivhus, plastikk, haiking, finans og maling. Det er ingredienser du finner blant de ni grønne finalistene som konkurrerer om gründerhjelp fra ZERO, Telenor og Kjeller innovasjon. Denne dagen vil de ni finalistene pitche sine ideer for juryen. Vinneren som kåres, får sterke krefter i ryggen på vei ut på markedet.

Detaljert program: http://oiw.no/program/greenovation-hub

Company Crawl – Telenor pitch to startups

Hvor: MESH

Når: 19. oktober 14.00

Som regel er det gründerne som pitcher til Telenor. Onsdag neste uke snur vi bordene og kjører reversert pitch. Denne dagen vil seks nøkkelpersoner i Telenor pitche selskapets utfordringer, muligheter og behov, før de går videre til én-til-én-møter. Telenor ønsker å presentere seg for deg som jobber med Internet of Things, eHelse, bedriftstjenester, kommunikasjonstjenester, innholdsdistribusjon og smarte byer.

Detaljert program: http://oiw.no/program/company-crawl-telenor-pitch-to-startups

Corporate Innovation Day (Abelia)

Hvor: Forskningsparken

Når: 20. oktober 09.25

Corporate Innovation Day vil gi deg innsikt i hvordan design-tenkning, eksponentielle teknologier og nye digitale plattformer legger grunnlaget for at organisasjoner kan teste ut og skalere opp produkter og tjenester på helt nye måter. Etter 20 års nær uavbrutt suksess, er Telenor i ferd med å fornye organisasjon, kultur og forretningsvirksomhet. Telenor-sjef Sigve Brekke vil gi deg innblikk både i de interne endringsprosessene og hvordan Telenor nå forsterker koblingene mot de norske gründermiljøene, gjennom akseleratoren Catalyst, en ny plattform for tingenes internett, forskere og andre bedrifter.

Fullt program: https://www.abelia.no/arrangementer/innovasjon/corporate-innovation-day-2016/program/

For mer informasjon kontakt:

Caroline Lunde, Informasjonssjef samfunn, Telenor Norge, telefon: 97155855, epost: Caroline.lunde@telenor.com


Emner

Pressekontakt

Caroline Lunde

Caroline Lunde

Kommunikasjonsdirektør Områder: Samfunn og sikkerhet 971 55 855

Relatert materiale