Gå videre til innhold
Første 10.000 på SMS+

Nyhet -

Første 10.000 på SMS+

(Fornebu 22. oktober 2013) Stadig flere Telenor-kunder får øynene opp for appen som gir deg muligheten til å sende sms fra egen datamaskin, og ta vare på alle sms’er.

Skytjenesten SMS+ er raskt blitt en suksess blant Telenors kunder. Drøye 10.000 kunder har tatt i bruk tjenesten. SMS+ er en enkel app som lar deg sende og motta SMS direkte fra datamaskinen. Får du en ny sms, vises den direkte på skjermen. Du leser og svarer på SMS-en rett fra tastaturet, uten å ta opp mobilen. Dette gjør at du kan svare raskt og skrive lange meldinger uten problem. SMS+ brukes primært i jobbsammenheng, av folk som sitter mye foran en pc eller mac eller bruker iPaden som arbeidsverktøy.

Det er første gang Telenor tilbyr sikker lagring av sms-historikk. For mange bedriftskunder er dette viktig. Dersom man mister eller bytter telefon, er alle gamle meldinger tilgjengelig via SMS+.



Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no