Følg Telenor Norge

Doblet antall forhåndsbestillinger for ny iPhone

Nyhet   •   sep 15, 2016 11:30 CEST

(Fornebu, 15. september 2016) Interessen for nylig presenterte iPhone 7 er skyhøy, og antall forhåndsbestillinger er doblet fra tidligere år. I år er salgsstart hos Telenor på samme tid som Apple i New York.

− Vi har aldri fått muligheten til å lansere iPhone-telefoner samtidig som USA. Tidligere år har dette gjort at ivrige nordmenn har stått opp midt på natten for å bestille telefonen fra New York. Nå kan de stå opp til normaltid og kjøpe den i Norge, forteller Bjørn Ivar Moen, leder for mobildivisjonen i Telenor Norge.

Skyhøy interesse

For Telenor-kunder var det mulig å reservere iPhone 7 allerede forrige fredag. Interessen for den nye iPhonen er skyhøy og antall reservasjoner og forhåndsbestillinger er doblet fra tidligere år.
Alle, både nye og eksisterende kunder, som kjøper iPhone 7 fra Telenor får fri fart ut året. Telenor er størst på 4G+ og kundene vil få en unik hastighetsopplevelse. I tillegg er iPhone 7 første mobil fra Apple som støtter samtlige frekvenser Telenor har bygd ut i Norge, også kalt 4G++. Dermed får brukerne av denne mobilen maks hastighetsnytelse i Telenors nett.

Kan bruke SWAP
Nylig lanserte Telenor mobilprogrammet SWAP, som gjør at kundene ikke betaler noe ved kjøp, men kun en fast lav månedspris i 24 måneder. Etter ett år kan man kostnadsfritt bytte inn telefonen til en ny modell.
- Når kundene kjøper iPhone med SWAP kan de bytte til ny modell om ett år og de betaler ikke mer for den gamle. Dette er perfekt for de som ønsker den nyeste iPhone hvert år, sier Bjørn Ivar Moen.
Salgsstart er 16. september klokken 08.00.

Om nye iPhone 7
• iPhone 7 er den mest avanserte iPhone til nå med en rekke forbedringer og nyheter.
• Nytt 12 MP-kamera: En ƒ/1,8-blenderåpning og et seks-elementers objektiv gir enda bedre bilder og video i dårlig lys. Blitsen er forbedret og du tar høyoppløst video i 4K.
• Tåler mer: iPhone 7 har et helt nydesignet kabinett og er den første iPhone-modellen som er vannbestandig.
• A10 Fusion-chip og forlenget batteritid.
• Skjerm: 4,7 tommer Retina HD-skjerm (iPhone 7) / 5,5 tommer Retina HD-skjerm (iPhone 7 Plus)

Les mer: https://www.telenor.no/privat/mobil/iphone/iphone.jsp

For ytterligere informasjon:
Anders Krokan, informasjonssjef Telenor Norge, telefon: 952 09 037, epost: anders.krokan@telenor.com