Gå videre til innhold
Aksel viste muskler hos Telenor

Nyhet -

Aksel viste muskler hos Telenor

(Fornebu 14. oktober 2013) Aksel Lund Svindal og de andre alpinistene er snart klar for verdenscup-åpning. Finpussen av formen la de til Telenor Fornebu.
26. oktober starter verdenscup-sirkuset i alpint i Sölden i Østerrike. Det norske landslaget har de siste ukene finpusset formen i vinterfjellene i Chile. Nylig hjemkommet fra Sør-Amerika stilte gutta til finpussing av formen i treningssenteret hos hovedsponsor Telenor.

Gir litt tilbake
- Dette var en fin anledning for oss til å gi litt tilbake til hovedsponsoren vår, sier sportssjef Klaus Ryste i alpint i Skiforbundet om formiddagsøkta i Telenors lokaler.
Telenor og alpinlandslaget har samarbeidet siden 2005. I sommer inngikk partene en ny avtale som strekker seg til etter OL i 2018.
- Det betyr at vi har kontroll på økonomien og kan videreføre satsingen, sier Ryste om avtalen.

Lever av å prestere
Sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor forteller at en treningsøkt for Telenor er blitt en tradisjon foran sesongstarten for alpinistene.

- I år valgte vi å la tilbudet gå til alle de som trener på vårt nye treningssenter på Fornebu. Selv om vi driver noe så vidt forskjellig som telekom og idrett, er det mye som forener oss også. Ikke minst å en utpreget vinnerkultur, og å leve med prestasjonskrav. Derfor er vi glade for at alpinistene bruker tid sammen med oss, sier Svendsen.

Emner

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no