Gå videre til innhold
Presseinvitasjon:  Årets største møteplass for tingenes internett

Presseinvitasjon: Årets største møteplass for tingenes internett

Dato 9. mai 2019 09:00 – 16:00

Tingenes internett forandrer i disse dager måten vi lever og jobber på, men hvor langt er vi kommet i å utnytte den spennende teknologien?

Opplev norske og internasjonale eksperter, gründere og toppledere som vil gi deg en oppdatering på hvor vi er og trendene innenfor tingenes internett. Du får blant annet høre SINTEF-forsker Marie Moe fortelle om da hun hacket sin egen pacemaker og CEO Bjørn Tore Orvik i Yara Birkeland fortelle om fremtidens transportmuligheter til havs.

Når: Torsdag 9. mai, kl. 09.00-16.00

Hvor: The Hub, Telenor Fornebu (Snarøyveien 30, Fornebu)

Arrangør: Telenor Norge

Program: Se fult program her: https://www.telenor.no/bedrift/iot/gathering/agenda/

Noen av foredragsholderne:

  • Sigve Brekke, Telenor Group
  • Petter-Børre Furberg, Telenor Norge
  • Sylwa Kechiche, GSMA Intelligence
  • Salvador Baille, Intelis
  • Magnus Pedersen, Nordic Semiconductors
  • Bjørn Tore Orvik, Yara Birkeland
  • Marie Moe, SINTEF


Påmelding:

Ønsker du å melde deg på, har du spørsmål om arrangementet eller ønsker å avtale møte med noen av foredragsholderne? Ta kontakt med Henriette Frølich Holte, henriette-frolich.holte@telenor.com

Pressekontakt

Henriette Frølich Holte

Henriette Frølich Holte

Informasjonssjef Områder: Bedrift 977 53 622

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no