Gå videre til innhold

Pressemelding -

Telenor til stede på årets SXSW-konferanse

(Fornebu 10. mars 2017) Hvert år samles 40 000 mennesker under SXSW Interactive i Austin, Texas, for å delta på en av verdens største fagkonferanser innenfor teknologi, digital business, kreativitet og sosiale medier. Telenor er tilstede for å lære og rapportere fra messen.

SXSW (South by South West) setter hvert år byen Austin på hodet når folk fra hele verden inntar denne byen i Texas, og konferansen genererer et mylder av faglige samlinger, networking, kreativ deling og sosiale møteplasser. SXSW er verdens største samling for teknologi, kreativitet og kultur, og anses å være den viktigste og tyngste konferansen for tilhørende bransjer. For Telenor er det viktig å være tilstede på arenaer der morgendagens løsninger, ideer og teknologi utvikles, og nettopp derfor er SXSW en konferanse relevant for å hente hjem ny kunnskap, ideer og inspirasjon.

Omfattende og bredt program

Gjennom én uke kan deltakerne velge blant et overveldende tilbud av seminarer, foredrag, workshops og mentorsamlinger, og i løpet av SXSW avvikles det 1400 (!) programposter, og man kan se og høre mer enn 3000 innledere og foredragsholdere. Dersom det hadde vært mulig.

Med flere hundre større og mindre arrangementer hver eneste dag, spenner temaene bredt, men for årets konferanse forventer man at noen av hovedemnene vil dreie seg om Internet of Things, framtidens medier, kunstig intelligende, VR- og AR-storytelling, smart cities, fintech og bots. For å nevne noen. Telenor vil dele inntrykk og erfaringer fra konferansen i ulike kanaler, primært gjennom Telenor Presse på Twitter.

Hele programmet kan ses her: http://schedule.sxsw.com/2017/03/10/events/conference/Interactive/type/panel

Om redaksjoner eller øvrige ønsker kontakt, har innspill eller kommentarer, ta kontakt med:

Tormod Sandstø, tormod.sandsto@telenor.com , t: +47 90943215

Emner


Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no