Gå videre til innhold
Telenor lanserer Min Video

Pressemelding -

Telenor lanserer Min Video

(Fornebu, 6. september 2017) Strømmetjenester via mobilen blir mer og mer populært. Nå kommer Telenor med en app som gjør det lettere å få full oversikt over din favorittunderholdning. 

– En stadig tydeligere trend er at folk aldri får nok av å se korte eller lange videoer på mobilen, og folk ønsker innhold som er skreddersydd for dem. Det kan være vanskelig og frustrerende å finne fram i mylderet av film- og videoinnhold. Derfor lanserer Telenor nå appen Min Video som skal gjøre videouniverset mer oversiktlig for kundene. Nå blir det enkelt å få tilgang til innholdet som er relevant for deg, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge. 

I tillegg til å se innhold på mobilen, er Min Video også et godt verktøy for å planlegge og bli varslet om det man skal se på større skjermer enn mobilen. 

Databruk vokser kraftig
Video direkte på mobilen tar opp stadig mer av trafikken i Telenors mobilnett. YouTube alene står for 13 prosent av all datatrafikk, mens Netflix utgjør 4,5 prosent. 

– Utviklingen har gått over flere år og er drevet av stadig bedre smarttelefoner med romslige datapakker og et robust mobilnett som leverer gode strømmeopplevelser i høy kvalitet. Min Video er en tjeneste som følger trenden og utviklingen i TV-vanene, sier Moen. 

I Min Video inngår dessuten en tjeneste som gir kundene kontroll over databruken; et datahjul i appen gir deg oversikt over hvor mye data du bruker for å se en video. Dersom du ikke har nok data igjen i abonnementet, kan du enkelt kjøpe mer data slik at du får sett det du vil se.


Ditt eget underholdningsunivers med Fox+ inkludert

Appen varsler deg så fort dine foretrukne filmer, serier, underholdnings- og sportsprogrammer er tilgjengelig. 

– Kort og godt hjelper appen deg å navigere i jungelen av filmer, serier, TV-underholdning og snutter – basert på dine preferanser, hvilke kanaler og strømmetjenester du har. Vi har også inkludert en rekke TV-serier fra FOX+ som du kan se direkte i Min Video. Dette inkluderer serier som «Prison Break», «Family Guy» og «Empire», sier Moen. 

Samarbeid med Filmgrail
Første gang du tar i bruk Min Video, forteller du appen hvilke strømmetjenester du har tilgang på, enten det er abonnement som Netflix, Viaplay, TV 2 Sumo og HBO eller gratistjenester som NRK, YouTube og TED Talks.

– Tilbudet av videoer i tjenesten vil da basere seg på disse innstillingene. I tillegg kan du bestemme hvilke sjangre du foretrekker innenfor klipp, filmer, serier og alt innen TV-programmer, sier Moen. 

Moen understreker at dette er første versjon av appen og den vil utvikles og forbedres kontinuerlig basert på tilbakemeldinger fra brukerne. – Vi ønsker dine tilbakemeldinger i Min Videos Facebook-gruppe eller direkte i appen, sier Moen.

Telenor understreker at Min Video er kundenes medhjelper i deres videohverdag, men at kunden fortsatt må ha egne avtaler med eventuelle betalingstjenester som Netflix og HBO. Videre påløper datakostnader ved bruk i mobilnettet. 

Min Video er utviklet i samarbeid med Filmgrail, et av Nordens mest spennende oppstartsselskaper innen film og TV.

Fakta om Min Video
• Finner de beste filmene, programmene og seriene for deg på ett sted på tvers av applikasjoner.
• Min Video er pr. i dag kun tilgjengelig for Telenor-kunder.
• Personlige film- og serieanbefalinger. Få varsel så du ikke går glipp av dine favorittprogrammer- og serier.
• Se unike klipp direkte i appen uten reklame.
• Ved hjelp av et datahjul har du hele tiden full kontroll på hvor mye data du bruker for å se en video.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no