Gå videre til innhold
Telenor lanserer 10 nye mobilabonnement

Pressemelding -

Telenor lanserer 10 nye mobilabonnement

(Fornebu, 5. mai 2014) I dag lanserer Telenor ti nye mobilabonnement. Abonnementene gir fri bruk av ringeminutter og SMS samt full kontroll over databruken. 


- Telenor introduserer nå et bredt utvalg av trygge og gode alternativer tilpasset kundenes ulike behov, og navnet vi har valgt er Mobil og U21, sier leder for Mobile i Telenor, Bjørn Ivar Moen.

Oversikt over alle abonnement med priser, ringetid, data og tjenester

Mobil-abonnementene gir forutsigbare mobilregninger og svært gode surfehastigheter. Kunden får her opptil 10 GB, og kan ringe og sende så mange SMS hun eller han vil, uten at det koster noe ekstra (gjelder kun i Norge). Det er også mange andre inkluderte fordeler i abonnementene, eksempelvis Min Sky, og noen abonnement har også forsikring og datatvilling. 

Samtidig som de nye abonnementene lanseres, sier Telenor farvel til Komplett-abonnementene.

- Det er tre år siden vi lanserte Komplett-porteføljen. Mobilbruken har endret seg drastisk i denne perioden, bare de to siste år har den gjennomsnittlige databruken på mobil økt med over 150 prosent. Mobil og U21 dekker dagens kundebehov på en bedre måte. Det blir større bredde i abonnementstilbudene, høyere 4G-hastigheter og attraktivt innhold som for eksempel lagringstjenesten Min Sky, sier Moen.

For dem under 21 år
- U21 er perfekte abonnement for deg som har barn under 21 år og synes det er greit å få alle abonnement i familien på en regning. Med U21 får du en fast, lav månedspris å forholde deg til, mens barna får et abonnement med fri bruk av minutter og meldinger (fri bruk gjelder ikke U21 S), mer enn nok data og ikke minst Telenors populære lagringstjeneste Min Sky inkludert, sier Bjørn Ivar Moen.

I tillegg er man med disse abonnementene helt sikker på ikke å måtte betale noe ekstra for data ut over den inkluderte mengden.

U21-abonnementene forutsetter at kunden har eller bestiller FriFamilie, og at den registrerte brukeren av abonnementet er under 21 år, men kunden kan beholde abonnementet også etter fylte 21 år.

Slik får du full kontroll - alltid
For at du til enhver tid skal ha full kontroll over dataforbruket ditt, er tjenesten Datakontroll Norge tilgjengelig med de nye abonnementene, med unntak av Prat 100.

Datakontroll Norge er en tjeneste som stopper muligheten for å benytte datatrafikk når den inkluderte mengden er brukt opp. Kunden kan velge å utvide datamengden med en tilleggspakke.

- En stor del av kundene våre har sagt at de ønsker en tjeneste som denne – som gir full kontroll over hva dataforbruket på mobilen vil koste. Derfor gir vi dem denne muligheten nå, med mål om å gi kundene større forutsigbarhet, forteller Bjørn Ivar Moen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor, 95209037, anders.krokan@telenor.com

Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no