Gå videre til innhold
Teknologi og IT: Nye ledere i Telenor Norge

Pressemelding -

Teknologi og IT: Nye ledere i Telenor Norge

(Fornebu, 17. august 2018) Telenor tar nye grep for å møte det digitale skiftet. Fra og med 1. september tar Ingeborg Øfsthus over som teknologidirektør. Samtidig flyttes IT ut av teknologi-divisjonen og blir nå en egen divisjon innad i selskapet. Enheten skal ledes av Richard Stigaard.

Øfsthus kommer fra stillingen som administrerende direktør i Telenor Serbia. Hun har tidligere hatt flere lederstillinger i ulike Telenor-selskap i Tyskland, Thailand og Norge. Hun tar nå over etter Christer Eneroth, som har fungert i stillingen siden mars i år.

- Jeg er veldig takknemlig for tilliten ledelsen viser meg og jeg gleder meg til å utvikle nye tjenester som skal gjøre hverdagen enda bedre for våre kunder. Og ikke minst blir det flott å være med på å videreutvikle Telenors råbra nett. Etter flere år i utlandet blir det spennende å vende hjem med nye perspektiver, sier Øfsthus.

Christer Eneroth går nå tilbake til stillingen som leder for Strategi og Prosjekter i teknologi-divisjonen i Telenor Norge.

Satser på IT

Telenor har satt ambisiøse mål som krever økt fokus på digitalisering, og dermed er det helt avgjørende at IT lykkes. Ved å opprette en egen divisjon vil IT både få et høyere fokus og bli tettere sammenknyttet ledelsen. Den nyopprettede IT-divisjonen vil ledes av Richard Stigaard, som har vært CTO i Telenor Danmark og nå sist har jobbet med IT-transformasjon i Telenor Group.

- Jeg gleder meg til å jobbe med de som utgjør IT-ekspertisen i Telenor Norge. IT står sentralt i digitaliseringen av Norge og det er klart at Telenor anser dette som et stort satsningsområde. Jeg ser frem til mange spennende arbeidsoppgaver og er glad for å ta del i å videreutvikle satsingen på IT i et stadig mer endret konkurransebilde, sier Stigaard.

Dag Henning Nikolaisen leder IT-enheten i dag, og han vil få nye spennende oppgaver i Telenor.

Bedre rustet for fremtiden

Telenors Skandinaviasjef, Berit Svendsen, forteller at disse endringene vil gjøre selskapet enda bedre rustet for fremtiden.

- Det er alltid hyggelig å se at Telenor-ansatte vokser i selskapet. Både Ingeborg og Richard er svært solide ledere med sterk faglig bakgrunn som jeg har stor tillit til. Nå er Telenor enda bedre rustet for å lykkes i digitaliseringsarbeidet, sier Svendsen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, konstituert kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge

Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner


Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no