Følg Telenor Norge

Stig Penne ny regiondirektør for Telenor

Pressemelding   •   mar 17, 2017 09:04 CET

(Fornebu 17. mars 2017) Stig Penne er ansatt som ny regiondirektør i Telenor region Sørvest. Penne kommer fra stillingen som salgssjef i Atea i samme region.

Penne er ikke ukjent med Telenor. Han har tidligere jobbet i Telenor med base i salg ved hovedkontoret i Stavanger. Han er i tillegg et kjent fjes på sportssidene som tidligere håndballspiller for Stavanger og landslaget.

Han gleder seg til å ta fatt på jobben, og sier han ser et enormt potensiale for Telenor og den endringen selskapet skal igjennom frem mot 2020.

– Med historien Telenor har i Norge, så skal det bli utrolig spennende å være med å skrive selskapets nye kapitler. Telenor kommer til å ha en viktig rolle i digitaliseringen av landet vårt.

– Vi ser virkelig frem til å få Stig med på laget vårt. Region Sør-Vest er et utrolig spennende område for næringsutvikling, digitalisering og innovasjon og med Telenors satsing på smarte kommuner, tingenes Internett og robuste kommunikasjonsløsninger så tror vi på fortsatt vekst og spennende samarbeid med kommuner og bedrifter i området, sier Cathrine Moltubak Gulbrandsen, direktør for Storkunde i Telenor bedrift.

Penne tiltrer stillingen 1. april.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kristine Meek, kommunikasjonssjef Telenor Norge
Tlf: 918 85 405, e-post: kristine.meek@telenor.com

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no