Gå videre til innhold
SAS’ presseansvarlig går til Telenor

Pressemelding -

SAS’ presseansvarlig går til Telenor

(Fornebu, 2. mars 2015) Tormod Sandstø går fra stillingen som presseansvarlig i SAS til Telenor Norge. Sandstø begynner fra i dag i eksternkommunikasjonsteamet der han får en nøkkelrolle i kommunikasjonsavdelingens satsning i sosiale medier.

– Telenor Norges kommunikasjonsavdeling har de siste årene jobbet hardt for å være blant de ledende i landet på strategisk kommunikasjon. Med Tormod med i teamet styrker vi nå denne satsningen, sier Torild Uribarri, kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge.

I tillegg til pressearbeidet i SAS har Sandstø hatt et særskilt ansvar for å jobbe med innhold og på å utvikle kommunikasjonsarbeidet i sosiale medier. I ansettelsen av Sandstø vektlegger Telenor hans svært relevante erfaring og unike kompetanse.

– Jeg gleder meg stort til å starte i Telenor og å få jobbe i et av landets sterkeste kommunikasjonsmiljøer. Det i seg selv er motiverende, og i tillegg har jeg en sterk teknologiinteresse, sier Tormod Sandstø.

Tormod Sandstø er medieviter fra Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Før perioden hos SAS har han vært kommunikasjonsrådgiver i NorgesGruppen ASA, medietrener i Hellevik Informasjon samt tidligere ansatt i Leo Burnett.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge, 95209037, anders.krokan@telenor.com

Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no