Gå videre til innhold
Aksel Lund Svindal sikret Norges historiens første OL-gull i utfor. Telenors kunder nyter godt av datapakker etter tre norske OL-medaljer.
Aksel Lund Svindal sikret Norges historiens første OL-gull i utfor. Telenors kunder nyter godt av datapakker etter tre norske OL-medaljer.

Pressemelding -

OL-medaljer gir datarush for kundene

(Fornebu, 15. februar 2018) Aksel Lund Svindal kunne juble for Norges første OL-gull noensinne i utfor - rett foran lagkompis Kjetil Jansrud. Ragnhild Mowinckel tok sølv i storslalåm og sikret Norges første kvinnelige OL-medalje i alpint på 82 år. Hovedsponsor Telenor feirer medaljene med datadryss til kundene.

– Vi er stolte av å sponse alpinlandslaget og gir alle våre mobilkunder 1 GB data for hver medalje Norges alpinister tar under OL og Paralympics, sier sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor Norge.

Enorm interesse
Telenor har registrert enorm interesse for tv-strømming og mobildata under OL.
Sprinten for damer og herrer tidligere i uka ga 47 prosent høyere trafikk i Telenors mobilnett enn under samme øvelse i ski-VM i Lahti i fjor.

– Norsk tv-tittere er storkonsumenter av sport, og mulighetene for å se tv-sendingene fra andre skjermer enn den tradisjonelle tv-en har aldri vært bedre. Telenors nett er godt rustet til å håndtere trafikken, forteller Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Slik laster du ned mobildata
Tilbudet om datapakker gjelder både privat- og bedriftskunder. Datagaven kan kun aktiveres i Mitt Telenor-appen. For å laste ned, send MT til 1999 eller klikk på en av lenkene under.
https://www.telenor.no/privat/mobil/app/mitt-telenor/vinnernorgevinnerdu.jsp 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge

Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no