Gå videre til innhold
Ny Gjensidige-avtale for Telenor

Pressemelding -

Ny Gjensidige-avtale for Telenor

(Fornebu, 7. juli 2014) Telenor har signert ny avtale med Gjensidige om leveranse og drift av telefoni- og mobiltjenester til Gjensidige sin virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.  Avtalen har en verdi på 60 millioner kroner over tre år.

Avtalen omfatter basistjenester på fasttelefoni, mobiltelefoni og drift av fasttelefonitjenesten sentralbord.

Enkelte å kjøpe og bruke
- Vi er svært glade for å få fortsette vårt samarbeid med Gjensidige. Avtalen understøtter en felles strategi hvor det skal være enkelt å kjøpe, bruke og få support, og vi utfordrer hverandre på å finne gode og innovative mobile tjenester og løsninger. Vi ser frem til å være med i den videre utviklingen av Gjensidige sin virksomhet, sier Marina Lønning, leder for bedriftsmarkedet i Telenor.

Telenor vil levere nordisk drift av fasttelefonitjeneste som er dedikert og kundetilpasset til Gjensidige. I avtalen ligger også muligheter for å oppgraderes til nye tjenester i Mobilt Bedriftsnett og muligheter for IP-telefoni.

- Ved å velge Telenor som leverandør av telefoni- og mobiltjenester bygger vi videre på et etablert samarbeid med en solid og langsiktig aktør innenfor telekommunikasjon, sier Per Kåre Olsen, IKT direktør i Gjensidige.

Nordiske løsninger
Avtalen sikrer Gjensidige nordisk oppfølging og betjening fra Telenor. 

- Gjensidige har som mål å etablere nordiske løsninger. For å nå dette målet er vi avhengige av å ha en partner som kan levere stabile og driftssikre løsninger og har et nordisk perspektiv, et mobilnett med høy kapasitet, hastighet og stabilitet, og som i tillegg kan tilføre oss ny funksjonalitet når vi har behov for det, sier IKT direktør Per Kåre Olsen i Gjensidige.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
• Kristine Meek, informasjonssjef i Telenor, tlf.: 918 85 405, e-post:
kristine.meek@telenor.com
• Pål Rune Eklo, informasjonssjef i Gjensidige, tlf.: 951 94 898, e-post: pal-rune.eklo@gjensidige.no

Emner

Kategorier


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no