Gå videre til innhold
Ny daglig leder i Talkmore AS

Pressemelding -

Ny daglig leder i Talkmore AS

(Fornebu, 9. oktober) Lars Christian Iuel er ansatt som ny daglig leder for Talkmore AS. Han kommer fra stillingen som CEO i Telenor Pakistan.
 
Lars Christian Iuel overtar stillingen etter Pål Barth Nilsen, som har valgt å søke nye utfordringer. Lederskiftet skjer 10. oktober 2014.
 
– Jeg ser fram til å tiltre som daglig leder i Talkmore. Dette er et spennende selskap i Telenor-familien. Selskapet er veldrevet, og jeg gleder meg til å overta der Pål slapp, sier Lars Christian Iuel.
 
Pål Barth Nilsen fratrer etter ni år som daglig leder av selskapet, som ble grunnlagt i 2004.

– Dette er noe jeg har tenkt på en stund. Det er selvsagt vemodig å forlate et selskap jeg vært med å bygge opp, og en organisasjon som jeg er glad i. Samtidig gleder jeg meg til å bygge videre på mine erfaringer inn i en ny rolle, sier Barth Nilsen.
 
Styreleder Bjørn Ivar Moen takker Barth Nilsen for tiden i Talkmore.  

– Jeg vil takke Pål for innsatsen. Han har lagt ned et formidabelt arbeid for å bringe selskapet dit det er i dag. Jeg er samtidig glad for at Lars Christian har takket ja til å overta som daglig leder. I Lars Christian får vi en erfaren, sterk og tydelig leder som vil tilføre Talkmore mye med sin kompetanse og energi, avslutter Moen, som ønsker både Iuel og Barth Nilsen lykke til med nye utfordringer.   

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com 

Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no