Gå videre til innhold
Nær avtale for Canal Digital og TV 2

Pressemelding -

Nær avtale for Canal Digital og TV 2

(Fornebu, 2. juni 2018) Canal Digital og TV 2 har forhandlet 44 timer på overtid, og har kommet langt i arbeidet med å finne en ny avtale. Partene er enige om å gi hverandre nødvendig tid for å lande en endelig distribusjonsavtale for TV 2s kanaler hos Canal Digital.

Canal Digitals kunder sto lenge i fare for å miste TV 2s kanaler, men kan nå glede seg til å heie på Norge når de møter Island i kveldens fotballkamp.

– Denne avtalen vil være svært viktig for både TV 2 og Telenor. Vi er enige om at vi trenger noe mer tid og har klart å bli enige i flere vesentlige spørsmål. Det er fortsatt enkelte diskusjoner som gjenstår, men det er svært sannsynlig at vi kommer fram til en god avtale for våre kunder, sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

For mer informasjon:

Tormod Sandstø, kommunikasjonsdirektør,, Canal Digital tormod.sandsto@canaldigital.no / tlf: +47 909 43 215

Emner

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no